"O data am vazut-o pe strada, eu stateam pe banca si ea pur si simplu a trecut pe langa mine, fara sa zica nimic, de parca nici macar nu ma cunostea..."
Si tu ce ai facut? Ai pretins ca nu o vezi si nu o cunosti, asa-i?
De ce nu te-ai ridicat de pe banca sa o saluti?
baiatul trebuie sa fie cavaler, nu sa se comporte ca prostii cu care sta ea in clasa, aia de razi tu de ei, mutulici, needucati, sarantoci.
Vrei atentie si vrei s ate placa?
Atunci scoate-ti capul din fund si deschide gura: lasa aroganta, saluta, iesi in intimpinarea ei, deschide-i usa, ajut-o, fa lucuri bune, frumoase, politicoase, care o pot cucerii.
Parerea mea, George, este ca ar trebui sa mai insisti putin. deoarece eu cred ca sunt sanse sa te placa. pentru ca te ignora, de ce? Ca sunt persoane carora atunci cand le place de cineva ignora persoana respectiva... daca spui ca din toti baietii din clasa numai pe tine te ignora, inseamna ca ceva este la mijloc Ti-a dat unfollow de pe insta. poate pentru ca spera sa te bagi in seama si sa o intrebi de ce ti-a scos followu, asta e un mijloc prin care sa-ti atraga atentia.
Nu stiu, parerea mea este s-o mai lasi sa fiarba putin. si sa mai revii cu un update uita-te mai des la ea, daca se uita la tine sunt sanse sa te placa...
Mai bine incearca sa te dai pe langa o prietena de-a ei, pentru ca o prietena de-a ei stie suta la suta daca te place sau nu. pentru ca se vorbesc intre ele
spor georgele
Intrebarea ta ma amuza putin. Apreciez totuși modul cum ai gândit-o. Scrie-mi pe mail la jaalexandru86@gmail.com și vb acolo mai în detaliu. )
Las-o frate si vezi-ti de visurile tale, relatiile in liceu sunt o pierdere de timp