Uite, aici ne-asemănăm! și mie îmi plac fetele!
Dar... am avut „aventuri" și cu băieți. Așadar, sunt bisexual și nu mi-e rușine cu asta. Din fericire (pentru mine), prefer fetele și nu mă văd într-o relație romantică altfel decât așa (adică nu cu un tip).
La tine e deja evidentă tendința homoerotică, iar teama de contact fizic cu un băiat nu e de natură să îmbunătățească lucrurile.
Pe de altă parte, dacă stați într-un oraș mare, nu e imposibil să rămâneți împreună, cel puțin o bucată bună de vreme. Poate o să ai cu ea măcar curaj să o lași să te defloreze (că virgină nu aș mai spune că ești, de vreme ce ați avut relații sexuale). Pe urmă, poate o să ai mai mult curaj față de băieți, dar... oare ea va accepta? Nu te temi să n-o rănești, înșelând-o? Tu ai accepta ca ea să aibă o relație cu un băiat?
Pfff... e mult de vorbit...
Eu cred ca ar trebui sa-ti pui ordine in ganduri.
"Mi e frica sa ma culc cu un baiat de teama ca intr-o zi el ma va parasi." Cred ca aceasta teama a ta ascunde nesiguranta si lipsa de incredere in propriile puteri. Tu incerci sa te refugiezi de viata reala, in bratele unor fete. Asa e, relatiile uneori se incheie. O femeie matura e in stare sa accepte acest lucru si sa mearga mai departe. Incearca sa iesi din cochilie. Viata trebuie traita asa cum e, cu bune si cu rele. Daca te ascunzi, n-ai cum sa te maturizezi si sa devii puternica.
Madiitza întreabă: