| Cry0gen a întrebat:

Ma numesc Paul, am 12 ani si am o problema : In clasa am o colega la care tin foarte mult, si banuiesc ca si ea ma place din ce am aflat de la prietenii ei... dar ea nu mi-a spus niciodata asta si am tot insistat ceea ce a suparat-o, si acum ma gandesc mereu numai la ea, dar nu stiu cum sa-i schimb parerea despre mine si cum sa o fac sa vrea sa fie prietena mea.Ma ajuta cineva va rog?big grin

Răspuns Câştigător
| Lola_6438 a răspuns:

Paul, cea mai buna solutie cred ca ar fi sa vobesti pe mess cu ea, sau daca ai curajul necesar, sa vorbesti fata in fata cu ea(fetele apreciaza asta). Spune-i ce simti pentru ea, ca iti pare rau daca ai suparat-o cu ceva si ca iti doresti sa fii cu ea. Nu stiu. Gandeste-te la ce vrei sa-i spui, ceva din suflet. :d
sper ca ti-am fost de ajutor. >:d

6 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Buna Paul!
poti sai explici ca nu ai vrut sa o superi insistand si tu chiar tii la ea

si intrabo daca si ea simte la fel si daca ar putea fi ceva intre voi dar nah la 12 ani cred ca ar actiona putin ciudat, dar poti sa INCERCI!

| AyaStormhold a răspuns:

Eii...nu e prea simplu cu iubirea dar chestia e ca prietenii ei ar fi putut sa te minta cel mai simplu ar fi sa o intrebi cand sunteti mai singuri si sa o ointrebi daca ii place si sa ii spui ca tii la ea. fundita pls pls pls pls

| username_8290 a răspuns:

Buna paul! 12 ani chiar nu e o varsta prea mica!

spune-i direct, cel mai bine pe mess sau in bilet ceva ca in general noi fetele suntem mai timide si reactionam ciudat chiar dac in`nautrul nostru suntem extrem de happy. spune-i exact ce simti! v-a aprecia si nu te gandi ca o sa rada sau ceva de gen! fetele apreciaza baitii sinceri si deschisi in nici un caz nu rad de ei! succes!

| katrin7727 a răspuns:

Salut.In primul rand ai facut bine ca ai intrebato dar nu tebuia sa insistir totusi poate prieteni tai nu tiau spus adevarul pentru ca credau ca o sa te superi marog a sa fi sigur intreab-o daca ai intrebao tu poate s-ar simti mai bine dar fi atent poate sa spunha nu si daca ti la ia stiu ca o sa te simti poate ca ei ai place de un prieten de al tau si de aia i-a zis ca te place marog incearca sa o impresionezi sper sa mearga. SUCCES

| Cry0gen explică:

In primult rand, vreau sa multumesc celor care m-au ajutat in aceasta problema.Si despre dovezile cum ca ea m-ar placea, mi-au fost oarecum confirmate...Intamplari: pai prima data, pot spune ca tipul care mi-a spus ca ea a zis ca ma place aproape ca a jurat (si lui ii place de ea si poate ca e chiar adevarat), iar alta data ea statea la barfa cu 1 prietena si eram si eu pe langa ele, iar cand prietena ei vroia sa-mi zica, persoana cupricina(de care-mi place) a sarit s-o traga sa nu aud... poate fi o dovada?

| Mozambic19 a răspuns:

Din cate ai spus u = ea te place, dai si u de inteles ca o placi...