Nu iti pot raspunde la intrebari, dar iti pot spune ceva: daca nu esti fericita acum, nu vei fi fericita nici mai tarziu. Barbatul asta este ciudat, depnedent de pariuri, lenes, comod, neimplicat in relatii, egocentric. Exisrta femei de acelasi fel care ar putea sa traiasca foarte bine in relatia asta avand si ele o viata complet separata (de exemplu telenovele, sau mers cu prietenele la mall in fiecare zi). daca nu esti din aceasta categorie si iti doresti o relatie romantica, cu timp petrecut doar de voi, cu implicare, vei fi profund nefericita. Ai sanse de relatieindelungata daca il accepti asa cum este si te multumesti cu ceea ce-ti ofera spontan (fara sa mai ceri tu insistent). Dependenta de pariuri nu i-o poti curma tu, fiindca nu sunteti suficient de apropiati pentru asta si te va uri. Nu reusesc sa inteleg masochismul asta in fete tinere: stau cu baieti care le fac nefericite majoritatea timpului doar ca sa se poata auto-victimiza. E pacat, esti tanra, gaseste-ti un prieten care sa moara dupa tine, sa-ti aduca flori, sa te sunte de zece ori pe zi, sa nu doarma ca sa petreaca mai mult timp cu tine, sa te ia peste tot cu el.
Prea multa poveste si prea multe intrebari.
Concluzia: Data viitoare fa tot posibilul si scurteaza!
Buna.Ce sa zic tipul acesta este foarte ciudat, sincer iti spun, imi lasa impresia ca ascunde ceva.Nu stiu daca ai putea avea cu el o relatie de lunga durata,inca nu ma pot pronunta,dar cred ca simte ceva pentru tine,dar caracterul lui lasa de dorit! din ceea ce am inteles de la tine a fost romantic doar la inceputul relatiei,si cred ca a facut-o doar pentru ate cuceri,cand omul a vazut ca ii acorzi foarte multa atentie si-a luat-o in cap. Timid,nu mi se pare deloc,din contra este cam tupeist,oricum este ceva foarte ciudat la el,astazi este bun maine rau,astazi vrea sa se vada cu tine,peste doua ore se razgandeste, deci e clar ca acest om nu stie ce vrea! inteaba-l daca chiar isi doreste cu adevarat o relatie cu tine, sau incearca sa afli de la familia lui mai multe chesti, ma gandesc ca ei stiu.In legatura cu pariurile,asta dominisoara este un viciu,care iti distruge viata,si totodata pe tine ca om, nu cred ca l-ai putea convinge sa se lase de pariuri, pentru ca il tenteaza foarte mult, si mai ales il influenteaza prietenii lui. Deocamdata, nu as putea zice daca vei ramane cu el!
Sunt cu totul de acord cu Brigaela!
Din cate spui tu, relatia asta nu te face prea fericita. Stai cu el doar din incapatanare, doar ca sa nu fi singuram, insa nu iti ofera nicio satisfactie concreta.
Cauta pe altcineva pentru ca nu o sa reusesti niciodata sa il schimbi, doar iti pierzi timpul incercand!
Nici nu stiu de ce il apreciezi atat de mult, de ce nu vrei sa iti gasesti pe altcineva, pentru ca eu una nu i-am gasit nicio calitate.
E mai inchis nesigur pe el asa gandesc eu.
Imi place stilul lui de viata.
Probabil e mai tacut nu se arata si nu stie sa isi exprime sentimentele.
Este inchis in sine.
As putea crede ca este romantic.
In rest nu stiu ce sa mai zic.
El e genu Lasa-ma sa te las
Lasal fara pc cateva zile, daca el tot nu renunta la pc (asta daca nu e in interes de seviciu) inseamna ca vita lui se rezula la prieteni>pariuri si pc
Daca nu realizeaza ce are langa el si nu stie sa pretuiasca, cad o sa realizeze o sa fie prea tarziu.
dar tu poti hotara cel mai bine, cei din afara voastra au pareri diferite opinii diferite
Bună.
Dacă era să simtă ceva pentru tine, îţi dovedea, nu doar îţi spunea că te iubeşte, probabil te-a iubit pe perioade şi în timpul în care zicea că e ocupat vorbea cu altele, nu se ştie.
O lungă durată, nu cred pentru că este foarte nehotărât şi nu cred că mai are rost pentru că el zice acum " te iubesc " pentru 3 zile. " Nu pot sa ies " sau ceva gen.
De pariuri, neahhh slabe şanse să se mai lase, cum poţi să pierzi 4 milioane, eu am 14 ani şi am pierdut 4 milioane, adevărat.dar pe mai multe bilete adunate. . Un milion am pierdut pe un bilet.
Cam timid băiatul dar şi romantic, ori nu vrea o relaţie aşa serioasă cu tine ci doar să-şi bată joc, nu se ştie.mă rog. După părerea mea, cu o persoană ca aceasta, nu prea poţi să ai o relaţie de lungă durată.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Ce lunga poveste, eu iti sugerej sa ii spui in fata totul dar lin si cu cuvinte dulci ok
Despartiti-va. adica chiar crezi ca merita sa fi cateaua lui? sa fi intotdeauna aia care se tine dupa el? nu cred. deci mai bine terminati relatia de tot. :* gasesti tu altul.