anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma părăsit iubita mea și azi când am ieșit pe afara cu niște prietene era și ea pe afara cu ele și cu iubitul ei și se țineau de mana se sărutau și o ținea pe banca in bratele lui pe piciorul lui și dându-i palme la fund și eu nu mai puteam de nervi și ea râdea cu el ce ar trebui sa fac? M am calmat cât am putut și pe drum i sa desfăcut șiretul de la pantofi și mi-a zis mie sa îl leg și I am zis ca nu îl leg eu ca nu sunt sclavul nimanui și de ce nu la pus pe iubitul ei sa îl lege...țin sa menționez ca chiar dacă are iubit acum se uita și după alți băieți... ce ar trebui sa fac? Ca nu mai pot de nervi.

11 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Foarte tare i-ai zis! Bravo! Si nu o mai baga in seamna, uit-o! Nu doar ca gest pe care sa-l vada ea, ci pentru tine; exact cum i-ai spus, nu esti sclavul ei, esti un om liber. Atunci fi iber, ce te mai gandesti la ea? Te-a parasit? atunci ce mai vrea de la tine? E cu altul? Sa fie fericita!

Vei gasi pe cineva care sa tina la tine cu adevarat si careia vei simti sa-i oferi sentimentele tale. Asta e viata, intalnim fel si fel de persoane, unii merita, altii nu! Unii traiesc doar din copilarii si ranesc pe altii, altii doresc ceva concret, stabil, ceva matur. Matur nu inseamna ca sa nu te bucuri de momente, dar nici sa te joci cu sufletul cuiva - azi ne iubim, maine sunt cu altul.

| MarianWLF a răspuns:

A fost cu tine, te-a parasit si acum e cu altul, dar se uita si dupa alti baieti, man, ce raspuns mai vrei? :))
Merita nervii, o vezi ca ii pasa? Sau merita sa iti vezi de viata si sa o uiti, ca iti va fi mult mai bine?
Uite o piesa care m-a ajutat si pe mine recent la despartire, hai sa o ascultam impreuna, si stai chill, pana va veni momentul sa cunosti o fata care chiar merita efortul.
Hai da-i play;)
https://www.youtube.com/watch?v=ZmIJkUyF_9Y&ab_channel=Vescan

| RAY a răspuns:

Zdreanta ce sa spui altceva,din ce citesc tu chiar ai crezut in ea si simti ceva, majoritatea sunt zdrente, curva, tarfe ipocrite care ofera vagin si drame, in femei nici dz nu a avut incredere baiete, femeia e radacinta raului =scrie in biblie, nici diavolul nu e precum femeia spunea un papa din sec 11

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Scriptura spune că „bărbatul este capul femeii" (Efeseni 5:23). Adică Dumnezeu a rânduit ca bărbatul să stăpânească peste femeie. Iar a stăpâni femeia peste bărbat este o ocară adusă lui Dumnezeu. Căci Dumnezeu a plăsmuit mai întâi pe Adam, iar el a spus despre femia sa: „Iată, aceasta-i os din oasele mele și carne din carnea mea" (Facerea 2:23). Evanghelia spune că femeia trebuie să se teamă de bărbatul ei – adică să-l respecte, iar bărbatul să-și iubească femeia (Efeseni 5:33). În dragoste există respect, și respectul se află în dragoste. Căci pe cel pe care îl iubesc, îl și respect. Și pe cel pe care îl respect, îl și iubesc. Adică nu este altceva una, și altceva cealaltă, ci amândouă sunt același lucru.

Oamenii însă se depărtează de această armonie a lui Dumnezeu, neînțelegând ceea ce spune Evanghelia. Și astfel bărbatul spune greșit cele pe care le spune Evanghelia, îi spune femeii sale: „Trebuie să te temi de mine!". Dar dacă s-ar fi temut de tine nu te-ar fi luat în căsătorie. Sunt și unele femei care spune: „De ce să se teamă femeia de bărbat? Cu asta nu sunt de acord. Ce fel de religie este aceasta? Nu există egalitate?". Dar, vezi ce spune Sfânta Scriptură? „Începutul înțelepciunii este frica de Domnul" (Pilde 1:7). Frica de Dumnezeu înseamnă respectul față de Dumnezeu, evlavia, sfiala duhovnicească. Frica aceasta te face să simți teama. Ea este ceva sfânt.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Amicul fostei îi dădea "palme la fund și eu nu mai puteam de nervi și ea râdea cu el ce ar trebui sa fac?"

las-o baltă, e plină balta de broaște!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, ignor-o pe viitor.
Are padurea copaci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru o coardă nu merita sa te bati cu nimeni mai mult că sigur așa va face și cu ăla la un moment dat când va da de unul mai șmecher, cu toți vă face așa, de aia unele coarde sunt bătute măr pe bună dreptate, își merită soarta zdrentele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută alta că asta își bate joc de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 15 nu?laughing Nu mă întreba de unde am ghicit! Ce sa faci? Sa alegi fete mai rafinate! Poți începe prin a învăța să scrii corect și implicit vei atrage fete mai ok, nu loaze precum aceasta pe care o descrii. Nu o baga in seama, ea face așa că să îți facă în ciuda, daca ignori mai tare o freacă ciuda

| ANONIMU3O02 a răspuns:

Las-o frate, nu e de tine, meriți ceva mai bun, nu merita sa îți bați capul pentru fete de genul, sunt multe fete pe lumea asta și nu trebuie sa îți bați capul, cel mai bine ar fi sa nu mai pui așa suflet pe fete, mai ales pe fete de genu, las-o baltă și nu ii mai arăta atenția ta când o vezi cu fostul ei, o sa vadă ea ce a pierdut, nu ii mai da atenție că nu merita, așa vede și ea cât valorează