| simo99 a întrebat:

Ma parasit iubitu' si as vrea niste texte de mass mai melancolice sau stiu eu cum dar care sa spuna ca nu sufar dupa el si ca pot trece mai departe...-fundita

Răspuns Câştigător
| Acadeeeaa a răspuns:

1. Singura,dar intotdeauna cu cineva:*!
5. Daca viata este un test, atunci imi fac fituica.Incerc sa am suflet de fier si principii de stanca.
4. Parca ceva s`a schimbat, nu mai sunt la fel, mai de mult eram indiferenta, acum incep sa sper!
3. Zambeste si treci mai departe.Gandeste-te ca nu a avut nimic aparte!
2. Am pierdut tot ce aveam si dupa aceea mi-am dat seama ca nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevar.
9. A fost odata, asta nu inseamna ca va fi mereu, :*
12. Nu exista placere mai mare decat sa fii fericit in fata persoaneLor care te’au ranit fara masura!
13. Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti …e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã!
21. • Stii e` usor sa `zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` •
Zambeste chiar daca ai sa cazi `. Chiar daca soarele apune si azi!
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •

Daca nu ai PIERDUT nimic, fii FERICIT
Daca ai pierdut putin, fii FERICIT ca nu mai ai PIERDUT mult,
Daca ai PIERDUT mult, fii FERICIT ca nu ai PIERDUT totul,
Daca ai PIERDUT totul, fii FERICIT ca nu mai ai ce pierde

36. -Mereu aceeasi dar niciodata la fel!

Lumea are prostul obicei de a reamintii exact ceea ce ai vrea sa uiti.oh go on

Fundita?

4 răspunsuri:
| adda6831 a răspuns:

Poti sa pleci
eu te.am uitat
in fata mea esti un c*c*t

| iubbymalllle a răspuns:

Buna, in primul rand intrebarea mea este, de ce te-a parasit? Pai.nu ar fi prea bine sa ii dai mesaje d'astea pentru ca poate rade de tine.ca esti fraiera si ti mult la el si te poate lua in ras. Sfatu meu este sa il uiti si sa treci peste. Succes! :*

| dinutza a răspuns:

Te iubesc pur si simplu.Sufar dupa desparțirea noastra ca nu mai am cuvinte sa ma exprim da iți spun pur si simplu ca te iubesc. Daca si tu mai iubit la fel de mult ma vei ințelegecrying funda?

| Anamaria150 a răspuns:

Si chiar daca el nu o s-mi mai spuna pe strada 'buna', si nici seara 'noapte buna', o am pe ...care,sa-mi spuna 'Fataa, esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o sunaa!' love struck.

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X.

Ma vrei inapoi? Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut

Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tine

Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul, apare cineva si schimba totul!

Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci, fa-ma sa ma simt bine!

Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau

Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.

Daca ai o fata ce sincer te iubeste Nu gresi sa o dezamagesti, pentru tine ea traieste

nu ti-a pasat oh go on.ai fi reactionatwinking

Ai pierdut ceva ce nu meritai. Ai avut ceva ce nu trebuia sa ai."

Nu incerka sa-i minti ca EA E doar o oarecare K ei stiu ca Amintirea ei inca te doare!

E fara tine demult, pare ca s-a obisnuit Aproape ca-si doreste, azi, sa nu te fi iubit si ai sa mori daca ai s'o pierzi, nici macar nu crezi Ca la anii pe care îi ai esti prea prost sa stii ca pierzi.

Defectul meu este ca tin cont de tine mereu!

Nu m-ai pierdut atunci, dar m-ai pierdut acum.

[[[ acum urmeaza cateva compozitie proprie ]]]

Si ma intreb cu ce ti'am gresit thinking poate cu faptul ca te'am iubit si ti'am dovedit straight face [poate]

poate el nu vorbeste cum vorbeai uh, poate el nu se poarta cu mine cum te purtai uh, poate el nu ma iubeste cum ma iubeai uh, dar el poate sa faca o multime de alte lucruri frumoase, pe care ai fi putut sa le faci si uhwinking

spui ca regreti ca s-a terminat? e mai bine pentru tine. stai linistit, Te'ai scapat big hug

Si stiai ca te iubea, prin fapte iti dovedea dar tie nu'ti pasa, ea vinovata mereu era, pentru tot ce se intampla, asa spunea si lumea rea care nu stia cum a fost viata mea, poate din vina ta dar acum nu mai conteaza. Tot ce a fost frumos candva s-a spulberat numai din cauza ta

Si'mi spui ca sunt cea mai importanta pentru tine? puteai s'o spui la inceput, nu dupa ce m-am despartit de tine.

puteai sa schimbi ceva, puteai sa nu mai fi asa, dar acum asculti doar vorbele prietenilor tai spunand " ba prostule asta chiar te iubea

Nu mai cred in cuvinte, o sa privesc doar inainte, si oricat de mult mi'ar pasa nu o sa mai arat ca ma doare, pentru ca nu uita indiferenta doare cel mai tare I don't want to see

Cam atat I don't want to see :X fundita :X?