| andreea_3414 a întrebat:

Ma place baiatul care priveste fix in ohi mei,, il visez nopatea(asta inseamna cv am citit undeva si cica daca il visezi noaptea el adoarme cu gandul la tine e adevarat?)se desparte greu de mine (dar nu suntem impreuna)
mersi mult pentru viitoarele raspunsurihappy

Răspuns Câştigător
| Lorenyk a răspuns:

Da, si eu am citit ca daca il visezi noaptea, el adoarme cu gandul la tine. depinde daca tu crezi in chestiile astea. asta e o superstitie ca oricare alta, daca tu crezi, poate fi adevarat. uite, eu cred. daca priveste fix in ochii tai inseamna ca te place. asa ca, faceti intr-un fel si vorbiti, sa ia unul din voi initiativa mai repede, si poate o sa fiti impreuna.

10 răspunsuri:
| canarita a răspuns:

Daca scrii mai pe inteles poate primesti un raspuns

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

.....mama ei de limba romana!
Care e intrebarea?!?!?!?laughinglaughing

| deiutza_9183 a răspuns:

Pai banuiesc ca da
sau poate simte alceva pentru tine
doar intr-un mod poti afla sal intrebi fara rusine daca intr-adevar iti place de el
aaa
si chestia cu visul si eu m-am gandit de multe ori daca o fi adevarata si nu am gasit nici un raspunsbig grin

| diavolitza a răspuns:

Mă, te place (da chestia cu visatu e o tampenie big grin fara suparare)

| diavolitza a răspuns:

Im recteam raspunsurile. imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dorysyk

| Pufulete666 a răspuns:

Pai sa stii ca eu am visat de vreo 2 ori un fost iubit de al meu, el nu a vrut decat sa se culce cu mine si dupa o saptamana pentru ca nu i-am dat ce vrut m-a parasit.Acum e cu cea mai mare dusmanca a mea, o urasc de cand o stiu, sunt foarte sigura k o iubeste enorm pentru ca atunci cand eram la scoala o suna de 3-4 ori si in weecand-uri, de cate ori ma duceam la prietena mea ii vedeam impreuna, si cand ma duceam si la intoarecere, de un an sunt tot impreuna, iar eu l-am visat acum o saptamana, deci chiar nu cred ca a adormit cu gandul la mine, eu nu cred in superstitia asta, dar crezi ce vrei, oricum e frumos sa crezi ca cineva se gandeste si la tine, nu te atasa prea tare, o sa iasa cu lacrimi la sfarsit sau poate o sa devina aceste priviri o viitoare relatie, cine stie, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer nu stiu.eu cred ca da te place ca si eu il visez pe baiatu de care imi place si cu care am stat da nici eu nu sunt sigura eu mai mult vreau sa cred astahee hee da si cand ne vedem nu stiu se uita asa la mine acu nu stiu o fi nu o fi eu cred ca dahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am visat pe baiatul care imi place de trei ori si mereu se uita la mine cu ochi dulci s-a uitat in ochi mei:*:Xhappy

| georgi_6258 a răspuns:

Poi nu astea sunt superstiti...

| silvana_2975 a răspuns:

Eu l-am visat pe baiatul care imi place de trei ori si mereu se uita la mine cu ochi dulci sa uitat in ochi mei:*:Xhappy