Da, si eu am citit ca daca il visezi noaptea, el adoarme cu gandul la tine. depinde daca tu crezi in chestiile astea. asta e o superstitie ca oricare alta, daca tu crezi, poate fi adevarat. uite, eu cred. daca priveste fix in ochii tai inseamna ca te place. asa ca, faceti intr-un fel si vorbiti, sa ia unul din voi initiativa mai repede, si poate o sa fiti impreuna.
Pai banuiesc ca da
sau poate simte alceva pentru tine
doar intr-un mod poti afla sal intrebi fara rusine daca intr-adevar iti place de el
aaa
si chestia cu visul si eu m-am gandit de multe ori daca o fi adevarata si nu am gasit nici un raspuns
Pai sa stii ca eu am visat de vreo 2 ori un fost iubit de al meu, el nu a vrut decat sa se culce cu mine si dupa o saptamana pentru ca nu i-am dat ce vrut m-a parasit.Acum e cu cea mai mare dusmanca a mea, o urasc de cand o stiu, sunt foarte sigura k o iubeste enorm pentru ca atunci cand eram la scoala o suna de 3-4 ori si in weecand-uri, de cate ori ma duceam la prietena mea ii vedeam impreuna, si cand ma duceam si la intoarecere, de un an sunt tot impreuna, iar eu l-am visat acum o saptamana, deci chiar nu cred ca a adormit cu gandul la mine, eu nu cred in superstitia asta, dar crezi ce vrei, oricum e frumos sa crezi ca cineva se gandeste si la tine, nu te atasa prea tare, o sa iasa cu lacrimi la sfarsit sau poate o sa devina aceste priviri o viitoare relatie, cine stie, bafta!
Eu l-am visat pe baiatul care imi place de trei ori si mereu se uita la mine cu ochi dulci sa uitat in ochi mei:*:X
CiocolataCuOreo întreabă: