Depinde cum l-ai cunoscut. Daca e dintr-un grup de amici, ai putea sa iesi mai des cu ei. Incearca sa il cunosti mai bine, dar oarecum de la distanta. Depinde si ce varsta ai.
Pai informeazate de el, oricum nu prea conteaza trecutul lui ca omul se poate si schimba cand gaseste "sufletul pereche", incearca dar ai grija am facut si eu o greseala, imi placea un tip arata super si inca arata , eu aproape 19 ani iar el 25, multe fete erau in limba dupa el, si m-am gasit eu mai cu motz sa incerc , si am cam ramas dezamagita, , adica orice femeie si'ar dori un barbat ca el superb, matur, caracter bun, insa dupa aia am aflat mai multe despre viata lui, , totusi eu nu ma bagam in seama cu el daca nu se baga el, si dupa ceva luni bune am aflat ca era insurat dar el avea gagici nu aveai treaba cu el ), bine nu zic ca ar fi asa si la tine, dar vreau sa zic informeazate inainte,.
Daca el nu te baga in seama, inseamna ca nu te-a remarcat sau ca nu il interesezi pur si simplu. Vrei sa il abordezi tu prima? Ok, insa e putin probabil ca te va placea.
Eu zic sa incerci. Nu prea ai ce pierde, nu merge, asta este.Se cheama experienta si este bine sa o acumulezi din plin
Succes
Si eu zic sa incerci. Deoarece nu pierzi nimic, asa o sa-l cunosti mai bine si o sa vezi daca e bine, daca merge relatia sau daca nu:*:*:*:.
KatiMe27 întreabă: