| AlinaAlin a întrebat:

Ma place?
De ceva vreme imi place de un coleg. Am avut o scurta idila in primele zile, insa a ramas doar atat. Eu am avut o relatie mai lunga intre timp, insa inca imi place de el. De curand a venit la mine (nu suntem din acelasi oras, invatam in acelasi oras) si s-a purtat extraordinar cu mine. Petrecem foarte mult timp impreuna si nu stiu ce simte pentru mine. Cred ca nici el nu e sigur ca eu il plac.

5 răspunsuri:
| GheNsS a răspuns:

Pai atunci incerca sa ai o disctuie cu el despre voi 2! Ca sa va cunoasteti sentimentele mai bine trebuie sa va spune-i unu altuia ce credeti unu despre altu.Tu cei simnti daca te iubeste si el la fel Bafta!

| Anemarrie124 a răspuns:

Poi cum a spus si GheNsS cel mai bine ar fi sa porti tu o discutie cu el dar daca esti mai timida pune pe cineva sa intrebe.Dar in ceneral noi fetelene dam seama daca un baiat ne place nu stim cum dar pur si simplu este vizibil.
Succes!:*

| Crisu a răspuns:

Atunci ce mai astepti? Spune-i ca il placi si vezi ce iese. Poate si el te place. Merita sa incerci. :*

| xXxDragosHHHxXx a răspuns:

Spune-i ca il iubeste big grin daca te iubeste si el ai noroc big grinbig grin

| JesicaT a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, dar sa nu pari o obsedata... poate va veti intelege sentimentele unul-celuilalt si cu putin noroc ve-ti fi impreuna, daca nu simte si el la fel. ramane-ti amici