Te-as sfatui sa-i scrii pe mess, sa pui o pr de a ta sa-i spuna.sau,poate ii spui in fata cand este momentul
Sper ca te-am ajutat
!:*
Imi pare rau dar daca nu ii ranesti sentimentele o sa se tina de tine si o sa vrea sa fiti iar impreuna.
Vorbeste cu el explica-i ca tu nu il iubesti si nu poti fi cu el si spune-i sa caute o fata care sa il iubeasca si o sa fie fericita cu el si spune-i ca daca te iubeste sa te lase in pace si intreaba-l daca vrea sa ramaneti prieteni sper ca te-am ajutat funda? plzz:X
Un lucru e foarte clar.de ranit o sa-i ranesti SIGUR sentimentele. Iti dai seama, daca te place tu esti totul pentru el si o sa-i vina foarte greu. Dar, fi atenta:
- spune-i fata in fata, macar ai demnitatea asta, nu te ascunde, nu incepe sa-l ignori. Macar la asta are si el dreptul, sa vorbesti cu el
- spune-i cat mai repede. Nu-i mai da sperante, nu-l mai ocoli, ia-ti inima in dinti
si in al treilea rand, mai gandeste-te un pic. Ti-a facut ceva de vrei sa te desparti? Presupun ca daca esti deja cu el, nu se pune problema sa nu-ti placa. Pune in balanta, daca nu vei mai gasit pe altul ca el? Gandeste-te inainte sa nu suferi TU apoi.
Bananacantareata87 întreabă: