Mare greseala ca ai spus ca nu il placi, probabil prietenii tai i`au spus acest lucru si de aceea nu indrazneste sa te intrebe daca vrei sau nu sa fii cu el.
Ar trebuii sa fii si tu mai "jucausa" cu el baga`te in seama cu el glumeste simtiti`va bine incat sa ii dai de inteles ca si tu il placi astfel sa isi faca curaj sa te intrebe. Lasa timiditatea ca cu ea nu faci nimic, mai ales daca stii ca te place daca el nu iti dadea nici un semn ca ar avea vreo simpatie pentru tine as mai zice.Asa ca profita din plin.si numai pierde timpul ca nu cumva sa ti`l fure alta.
Bafta la combinatie!
Pstttt ! De ce nu-l pupi direct?
Vorbele se uita, Insa gesturile Nu Prea
Arata`i prin fapteE mai simplu...
Draga mea, incet, incet poti sa ii spui ca il iubesti incearca sa te apropii de el, sa il mai bagi in seama cu un: Salut!, Cf? etc.Trebuie sa gasesty un interes comun cu el un film ceva care sa va placa la amandoi sau altceva care sa va tina aproape daca faci asa iti zic eu sigur ca pas cu pas o sa va cunoasteti mai bine si poate, poate chiar o relatie! Bafta
La tine e aceeasi faza ca a mea . Spune-i direct "te plac". Ca daca vei mai astepta si te vei indragosti si el va spune nu vei suferi
,,Spune-i,pupa-l etc,, usor de zis...greu de facut si eu am fost in situatia asta pana saptamana trecuta...cand mi a zis pe mess ca ma place.Zambeste in preajma lui, nu te da la alti baieti discuta cu el(de exemplu roaga-l sa ti explice cate ceava despre metin, fotbal)baietii adora chestiile astea.Succes!
ALEXANDRA1356 întreabă:
Remusopen întreabă: