| flory13 a întrebat:

Ma place sau nuh? e un baiat nou in liceu. prima data ne-am intalnit intr-un club. unde eram cu un coleg si niste prietene. fara sa ne cunoastem fata in fata. desi eu il stiam din vedere. a inceput sa danseze cu mine in club. dar nu foarte mult. a trecut vreo 2 saptamani de atunci. timp in care nu ne-am vazut fata in fata. viata m-a surprins si de data aceasta. si organizandu-se la noi la liceu un concurs de colinde, am mers si eu acolo. si ne-am intalnit. cand m-a vazut acolo a fost foarte surprins, si se uita pe furis la mine. a doua zi, dupa repetitii, cand am intrat in liceu, el statea cu un coleg de-al meu. si cand am trecut pe langa ei, baiatul respectiv s-a uitat foarte frumos la mine. saptamana aceasta am avut repetitii, si trebuia sa facem niste dansuri. dar, s-a bagat o fata intre noi, care e si ea la repetitii. fata respectiva tot se dadea la el, il impratisa, dar el raspundea si nu prea. cand ea il imbratisa, el se uita ba in stanga, ba in dreapta, ba pe pereti. niciodata la ea. sau sa se sarute. in nici un caz. noi suntem de acceasi inaltime. si eu as vrea sa dansez cu el, dar fata respectiva o spus ca ea danseaza cu el. el nu o zis nimic. precizez ca deseori se uita la mine cand ea il imbratisa, dar nu zicea nimic. cum sa fac ca sa dansez cu el?
si. ma place?

fundita si vot pentru cea mai buna parere.

:X

Răspuns Câştigător
| LuDo a răspuns:

Hopaaa...pai eu cred ca te place! Sau cel putin, asa fac baietii cand plac o fatalaughingIar acea fata daca se da la el, n'o lua in seamalaughingIncearca sa'i spui baiatului ce simti. Dar ai grija sa nu fie fata respectiva pe langa sa va intrerupa sau mai rau sa se ia cu tine la bataie, ca na, unii mai sunt asa! Poti vorbi cu el cum am mai spus si...incearca sa te imprietenesti cu el!winkingDaca te place, pana la urma trebuie sa recunoasca!happy
Succes!kiss

3 răspunsuri:
| flory13 explică:

Am 17 ani, iar el are 18

| AjutorTPU a răspuns:

Draga mea ai un subiect destul de interesant.
Eu sunt femeie in toata firea si am si un copil, deci pot sa iti raspund foarte concret.
Acest baiat se pare ca filtreaza cu tine.
Nu ai spus ce varsta ai, ptc. puteam sa iti dau mai multe sfaturi.
Acest baiat cred ca ar vrea sa aiba o relatie cu tine, dar ori este prea timid, ori asteapta ca tu sa faci primul pas.
Deci, poate este timid si nu are curajul sa te intrebe daca ai vrea sa fii cu el, sau poate este genul tipic de baiat care asteapta ca tu sa faci primul pas intr-o posibila relatie!

Si 75% este posibil sa te placa sau 25% sa iti dea sperante inutile.
sau
25% sa te placa, si 75% sa iti dea sperante inutile
Dar sunt sigura ca te place!

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| SergiuMD a răspuns:

Salut, incearca sa vorbesti cu dinsu pe net afla mai multe despre el, la scoala mai mult stai cu ochii pe el ca el sa observe asta cind tu o sa privesti la el, cum tu ai scris ca cind te intilnesti ap el te priveste in fiecare data ap privestii si tu in ochi atunci o sa observe asta si o sa cada pe ghinduri cum si tu ai cazut, succes.