| Adryana98 a întrebat:

Ma place un baiat daca a spus ca sunt draguta si intra in vorba cu mine si zambeste cand vorbeste cu mine?

8 răspunsuri:
| b3bitsa a răspuns:

Depinde. Daca nu este schimbat comportamentul lui, inseamna ca ii face bine sa vorbeasca cu tine si nimic mai mult. Daca iti fura priviri, etc. Stii tu cum e, atunci da, te place. Poti sa-l intrebi tu singura. Multa bafta!

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ori ii esti foarte simpatica, ori te place. Ar trebuii sa-l intrebi o data, cand ai tu impresia ca e un moment mai potrivit. E bine sa-l intrebi pe el daca te place, inainte de ai dezvaluii, in caz de-l placi, pentru ca in caz de raspunsul va fi unul negativ, tu sa nu pici aiurea.
Succes!

| Purec a răspuns:

Ia-o usor. Nu te lua dupa astia de pe aici sa te duci sa il intrebi asa pe direct. Asteapta si tu sa vezi comportamentul lui pe mai departe. Sunt sanse sa te placa, dar simplu fapt ca este dragut cu tine nu il face indragostit de tine. Decat sa pici aiurea in fata lui mai bine mai astepti

| neutrino a răspuns:

E comportamentul unui baiat care se poarta normal cu o fata si noi am cam uitat ce inseamna acest lucru.

| moartetiganilor a răspuns:

Nu se intelege deloc intrebarea ta.

| Adryana98 explică (pentru moartetiganilor):

Cum nu se intelege? am intrebat daca ma place un baiat daca zice sunt draguta si se baga in vorba cu mine si ce am mai scris eu. poate tu nu o intelegi DELOC laughing

| ClaudiaAsaftei a răspuns (pentru Adryana98):

Daca se uita la tine intr-un fel aparte si se poarta cu tine asa cum nu se poarta cu celelalte fete, inseamna ca da te place. Cred ca ar fi bine daca l-ai intreba si daca si tu il placi s-ar putea sa ai o noua relatie! GOOD LUCK!

| moartetiganilor a răspuns (pentru Adryana98):

Ba eu inteleg bine. poate tu nu intelegi romana.