| DiannaDi a întrebat:

Ma place un baiat de ceva vreme si recunosc faptul ca si mie imi e drag, dar singura problema este ca el e mai mic cu 3 ani decat mine, iar diferenta de varsta ma face sa il evit, chiar daca imi place si mie de el. ar fi diferenta asta o problema? eu cred ca e cam mare diferenta

8 răspunsuri:
| AOLEVRIC a răspuns:

Eu nu cred si nu mi se pare o problema, daca voi va iubiti e ok.

| Clodmod a răspuns:

Depinde de ce vrei voi. Si pe mine ma placea un baiat cu 2 ani mai mic, si cu timpul incepusem sa ma indragostesc si eu de el. Prima data imi spunea ca nu conteaza varsta, apoi, dintr-o data, s-a razgandit. Evident ca, am suferit, am si plans, dar, ma rog...
Clarifica bine situatia asta cu el ca sa nu ai de suferit!

| aalessyaaaMk a răspuns:

Buna.
Daca te place si plus la asta il placi.
virsta nu este o problema.
trei..ani nu decid nimic.
la alte cupluri sunt diferente intre 10, 15...etc ani...
Intre voi trebuie sa existe o iubire adevartA si atunci virsta nu mai conteaza.
Bafta

| neutrino a răspuns:

In literatura si un filme, nu conteaza varsta, dar...tu stii foarte bine ca un baiat se maturizeaza mult mai greu decat o fata. Asadar, ce sa faci tu cu un baietel?

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Depinde si ce varsta ai tu!
Cunosc multe cupluri in care baiatul e mai mic si se inteleg foarte bine,si-au si ceva istorie impreuna.
Ce conteaza ca e mai mic? Conteaza doar faptul ca iti place.
Poti incerca o relatie, iar daca se schimba, si nu iti place comportamentul, consideri ca-i unul copilaresc, te desparti de el!

| CristyBv a răspuns:

Doar atat iti zic fato! Daca nu poti sa faci sacrificiul suprem de a rezista comentariilor colegilor/prietenilor, nu iti bate joc de bietul baiat!

| ioana8670 a răspuns:

Love has no *** age

| grab a răspuns:

Daca tu esti aia din avatar, atunci trebuie sa iti raspund mai serios decat imi permit in public. PRV pls!