Nu mi se pare normal sa va pipaiti in locuri publice.Pastrati tandreturile astea pentru voi,in privat.
Oricum, sper ca esti pregatita pentru sex, ca asta o sa-ti ceara cat de curand.
DA. E ceva destul de obisnuit la baieti sa faca asta. Deci nu iti face probleme. Dar ai si tu grija cat le permiti, ca apoi li se urca la cap si o sa iti ceara sa faci sex cu el . Asa ca ai grija ce accepti si ce nu.
Hmmm... Cand zici iubitul tau mai exact ce inseamna asta? A avea un prieten si a avea un iubit sunt 2 chestii diferite. Daca va stiti de maxim 1 spatamana nu stiu daca il poti considera iubit. Diferenta de varsta e ok si daca aveti ceva special intre voi e perfect normal sa vrea sa "exploreze". Da-mi voie sa iti dau un sfat: cu cat cedezi mai greu la unele lucruri cu atat va fi mai frumos (asta daca e baiatul potrivit pentru tine, daca nu iti vei da tu seama).
Da, baietilor le place la nebunie chiar. Daca si tie iti place, lasa-l sa faca ce vrea, daca nu, opreste-l. Spune-i frumos, cu calm, ca nu vrei ca el sa faca aceste lucruri. Daca-l lasi, toata joaca asta poate duce foarte repede si foarte usor la sex, daca nu vrei sa se ajunga pana acolo, spune-i, daca vrei, uita de tot si lasa-te dusa se val. Distractie!