anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Cand prietenii mei, sau cineva vorbeste de virginitate mereu imi amintesc ceva din trecutul meu... faptul ca un baiat mai mare mi-a introdus degetul in vagin..si parca nu mai aveam aer ..bineînteles eram mai mica, nu stiu ce varsta aveam..insa mereu cand aud cuvantul "virginitate" automat imi amintesc asta.Acuma nu sunt sigura ca s-a intamplat sau a fost doar un 'vis" sau o "iluzie" de copil mic. Acuma intrebarea este mai sunt virgina? Mentionez faptul ca prietenii imi spun ca merg mai stramb si am picioarele strambe.

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Forma picioarelor si modul tau de deplasare nu are absolut nici-o legatura cu acea posibila masturbarea de-a ta care probabil a avut loc in copilaria ta. De asemenea acea intamplare nu a afectat virginitatea ta fiindca vaginul tau nu a fost atins sau penetrat de catre un penis barbatesc. Sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult!

| SG1995 a răspuns:

Da, problema e că acele amintiri sunt flash-back-uri provocate cel mai probabil de o treumă psihologică. Întrebarea este dacă evenimentul a avut loc doar odată sau a fost repetată această acțiune de individul respectiv? Câți ani ai acum?

| anonim_4396 explică (pentru SG1995):

Am 15 ani ...nu s-a mai repetat.

| gazza01 a răspuns:

Eu n-am inteles... Stii sigur ca s-a intamplat sau ai visat?

| anonim_4396 explică (pentru gazza01):

Pai mereu imi amintesc...deci cred ca chiar s-a intamplat daca mereu imi amintesc.

| SG1995 a răspuns (pentru gazza01):

Nu a visat, genul ăsta de amintiri sunt refulate de creier, dar sunt scoase afară de afară de anumite lucruri care le asociază. Ce mai posibil în timpul când pedofilul o masturba a auzit cuvâtul "virginitate", cuvânt pe care creierul l-a asociat cu trauma.

| gazza01 a răspuns (pentru SG1995):

Asta pot sa inteleg si stiam... Dar nu intelegeam partea cu visul. Eu cred ca are un resentiment vis-a-vis de intamplarea aia si creierul ii induce ca e un vis.

| SG1995 a răspuns (pentru gazza01):

Mda, păi șocul și vârsta la care a avut loc abuzul nu permit amintiri clare.