| Mytrea_Gaby_1998 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva va rog....Nu stiu sa sarut daca ma puteti ajuta cu ceva...(va rog fara bataie de joc ) vreau stiu cum se saruta din perspectiva baiatului...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaby,fii atent! Eu sunt fata pe care o vei saruta.
Scena incepe cu mine, sorbind dintr.un pahar cu limonada.Un cub micut de gheata se loveste de buzele mele fierbinti.Il prind si ma joc cu el.Il alint, il rasfat, il seduc.Ma privesti pofticios.Ai vrea si tu sa.i simti atingerea, racoarea.Te apropii de mine si imi atingi usor buzele.Limba ta se plimba peste buzele mele, le strivesti si le ceri sa se supuna, cerandu.le sa o lase inauntru.Eu scap un icnet, cand dintii tai musca incet buza mea inferioara. Cedez, ma las in voia noului sentiment de placere.Ma topesc asemeni cubului de gheata.

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pe langa ce ti s-a spus deja, eu ma mir de "convingerea ta" ca noi am saruta din alta perspectiva. Tot 2 buze si o limba avem si noi.
Exerseaza totusi sarutandu-ti spatele propriei maini - pielea e moale si seamana oarecum cu senzatia oferita de buze, doar ca nu sunt si muschi si e inerta.
Relax, nu eu am inventat asta, ci am citit si eu mai demult ca asa se poate progresa si te si dezinhibi.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate te duci la ea o cuprinzi si bagi limba-n gat

| Kaℓi a răspuns:

Nu trebuie sa te bagi la "speciale" de la inceput... ii dai un pupic pe obraz intai, apoi pe buze happy pe masura ce avanseaza relatia, o sa simti ce e de facut mai departe.

| corbulalbrosu a răspuns:

Intredeschide buzele, apropie-le de ale lui, inchide ochii si lasa-te in voia soartei, sarutul va veni de la sine si in mod instinctiv veti sti cum sa procedati. Succes!

| h3r a răspuns:

În primul rând, nu te mai agita. Apoi, vine de la sine.

| WaterDrop a răspuns:

Gura ei deschisa i-a fost surprinsa de atingerea buzelor lui cauciucate si reci care acum i-o acopereau in totalitate, lasand-o fara aer si golind-o de impuritati cu o forta nemaivazuta. Se simtea eliberata si si-ar fi dorit ca el sa nu termine niciodata. Aceasta a fost din perspectiva instalatorului ce desfunda o chiuveta. Darr tu, ca sa nu porti mereu o pompa dupa tine, ai putea sa o gusti usor din aproape in aproape si sa te lasi purtat de val.