Pune-te in seama cu el. Vorbestei si incearca sa fii mai interesanta. Baietilor le plac fetele care sunt amuzante si care stiu ce vor! [ O zic din expersinta ] Sunt baiat! Deci stiu.
@Amalia,tot ce ai spus tu acolo, este total fals.
1. Daca nu ii da importanta, nici el nu ii va da.
2.Majoritatea baietilor le displac fetele cu fite.
3.Majoritatea baietilor doar se prefac naivi, pentru ca ei cred ca asta le place fetelor, sa se comporte copilaros.
@fantastica, daca chiar vrei asa mult sa il 'cuceresti', incearca sa fii ceva 'mai blanda' cu el.Incearca sa te apropii cu adevarat de el, fa-l sa se simta de parca ar putea sa iti spuna orice. Vorbeste cu el ca si cu un prieten adevarat.Succes!
Nu poti fii placuta de toata lumea. chair daca tu te crezi perfecta si crezi ca toata lumea e la picioarele tale si chestii din-astea, ar trebui sa revii cu picioarele pe pamant pentru ca poate in realitate nici jumate din cei care crezi ca te plac nu te suporta.
Dacă el este distant cu majoritatea fetelor ca și cu tine înseamnă cai putin cam misogin și nu ai ce sa ii faci. Dar dacă el are acest comportament numai cu tine înseamna ca problema e la tine( nu vreau sa sune urat) adică încearcă sa ii acorzi spațiu și sa te împrietenești cu el pe diferite planuri. Nu înseamna că fiecare băiat trebuie sa stea în limba după tine pentru ca pe tine te cheamă Viorica. Poate descoperi ce nu ii place la tine și încerci sa schimbi asta.
Pai, trateaza`l cu indiferenta, asta ii atrage pe baieti, de obicei. Daca nu iti da niciun semn, as zice sa il lasi in pace. Si mie mi-a placut de un baiat timp de 4 luni, iar lui nu, iar acum lui ii place de mine si mie nu. In orice caz, timpul le rezolva pe toate. Si poate nu te merita
Nu ii da imporanta.
Dar oricum in ziua de azi mai mult cu fitele si figurile de diva atragi baieti
Baietii sunt super naivi mai ales cand vine vorba de o fata sexy asa ca fi cat mai sexy
Cand vorbeste cu tine uitete in ochii lui.
Sper ca te-am ajutat.