| wavequeenzz a întrebat:

Ma prefac ca sunt cea mai buna prietena a unui baiat de care sunt indragostita din prima clipa cand l-am vazut.Il cunosc de 6 luni si avea prietena de 3 ani pana acum o saptamana cand s-au despartit.

In saptamana asta s-a comportat foarte flirty si m-am gandit ca ar fi momentul sa ii spun ce simt pentru ca e groaznic sa fiu in preajma lui si sa ma abtin de la a-mi manifesta afectiunea.Ca si prieteni ne tachinam, ne contrazicem, ne 'batem', facem tot felul de glume dar e o chimie, o atractie fizica inexplicabila din partea amandurora foarte greu de... tinut in fraulaughing.

A luat un film de la mine sa il vada cu o alta prietena a lui, la ea si atunci am rabufnit. l-am chemat la mine noaptea la 1 si dupa o ora de glume... tachinare si inghiontiri a vrut sa plece si i-am zis la sfarsit: stii de ce te-am chemat? ca sa iti spun ca te plac si ma intrebam daca nu ar putea fi ceva mai mult. A spus ca si el ma place dar ca doar ce a terminat o relatie si nu vrea o relatie iarasi si s-ar strica ce avem. M-a intrebat daca e totul in regula si putem fi cum suntem de obicei.
I-am raspuns ca da, dar din punctul meu de vedere nu il voi putea privi niciodata ca pe un simplu prieten, ne potrivim prea bine si e diferit de restul baietilor care cauta doar sex.
Am inteles de la sora lui ca acum vrea sex mult cu cat mai multe.Nu stiu daca e o reactie la despartire sau daca se transforma intr-un porc nesimtit, sper ca nu, pentru ca de-asta l-am placut.

Acum intrebarea mea este: sa fiu langa el ca o simpla prietena(desi nu stiu cum sa fac asta) si sa astept pana isi da el seama ca ce avem e greu de gasit, sau ma distantez, nu il mai caut si incerc sa gasesc pe altcineva(desi sunt foarte sigura ca nu prea curand voi mai simti asa pentru un baiat). What's your best piece of advice?

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

El a stat 3 ani cu o fata intelegi? e clar ca inca mai simte ceva pentru ea, nu are cum sa uite asa repede tot ce au trait impreuna.in mod sigur de la tine vrea doar sex.mai bine fiti in continuare pr, si iti vei gasi un baiat care sa te merite si sa tina la tine.pentruel esti doar un refugiu si nimic mai mult. poate peste cateva luni sau cine stie cat timp va dori sa aiba din nou o relatie stabila.Nu crezi ca meriti ceva mai mult? cred ca mai bine te indepartezi de el.e mai rau daca ramaneti best friends caci te vei indragosti mai rau de el.stiu cum e si eu sunt indragostita de un coleg care nu ma place deloc, si suntem pr buni dar e nasol ca eu nu-l vad asa;-j in fine.multe personane iti vor spune ca mai bine "te dai la el" adica faci ce ai fc si pana acum, te prefaci ca sunteti prieteni si pana la urma te "combini" cu el.nu stiu, eu n`as face asa caci oricum si daca iti va spune ca te iubeste si mai stiu eu ce nu va fi adevarat incearca sa te pui in situatia lui, si tu ai face la fel cred daca te`ai fi desparit de pr tau dupa 3 ani.deci: indeparteaza`te de el daca vrei sa-ti fie binehappybafta!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Mai stai pe langa el si vezi ce intentii are (daca vrea sex cu multe fete sau alta relatie stabila) si apoi tragi concluzia necesara.