Eu zic sa stai o perioada in care sa nu mai ai tangenta cu el, pentru ca daca tu stai toata ziua cu el nu ai cum sa-l uiti si sa- nu-ti mai placa.sau poate pana intervine altcineva in viata ta sa te reindragostesti...
E timpul sa-l uiti pentru ca a trecut deja un an jumate si iai si zis ca il iubesti si ti-a zis ca nu te iubeste, asta inseamna ca nu are rost sa mai incerci, o sa-ti gasesti si tu dragostea adevarata si eu am fost la fel cand eram la scoala poate toate fetele si toti baieti erau asa.Iti doresc sa-ti gaseti jumatatea pe care o doresti cu adevarat si aici sa fie reciproc xxx
Daca te intalnesti cu altu(altii) o sa il uiti iti garantez eu. am trecut prin asta:* xoxo
Cu toata parerea de rau, probabil s-a cuplat cu respectiva ca sa observi ca are prietena, sa nu mai aduci discutia despre tine si el. Chiar daca vorbesc doar prin telefon, considera ca este o relatie si vrea ca si tu sa consideri acest lucru adevarat. Legat de supararea ta, ai sa vezi ca ai sa-l uiti odata, cu toate ca faptul de a fi colegi de clasa te cam impiedica. Oricum, relatiile intre colegi de clasa sunt cam dificile si de cele mai multe ori duc la destramare, din cauza celorlalti, stii si tu: anturaj, "Gasca cea proasta vine cu barfe" etc. Si dupa cum probabil stii, baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, de aceea este recomandat ca baiatul sa fie mai mare la varsta decat fata intr-o relatie. Sunt sigura ca ti-ai dori o persoana care stie ce vrea si care te-ar putea pretui cu adevarat si nu un tanc care inca se gandeste la... masinute.
Eu zic sa il uiti si cel mai bun lucru pe care aiputea sa il faci ar fi sa te indragoistetsti de un alt baiat ca sa il uiti sau sa stai cu altu.Am avut si eu un caz Asemanator iar eu am stat cu alt baiat desi nu il iubeam si cam intr-un an sau mai putin l-am uitat. Daca ti-a fost de folos sfatul meu contacteazama pe http://crystynyka-yubytyka.com sau pe Id de messenger kryssulette_krissu
Te inteleg perfect...si mie mi se intampla la fel, doar ca spre deosebire de tine nu im avut curajul sa-i spun cat de mult il iubesc nu vreau sa afle deoarece cred ca asta ne-ar strica frumoasa prietenie (mi-a spus de curand ca sunt surioara lui mai mica). nu stiu ce sa fac deoarece el iubeste pe altcineva...eu o sa incerc sa nu mai vorbesc cu el decat strictul necesar si cred ca asta ar trebui sa faci si tu succes!
Sincer am fost si eu in situatia asta, si am inteles intr-un final ca nu o sa mearga sa fim prieteni.Adica trebuie sa intelegi cand cineva nu iti impartaseste sentimentele e mai bine sa il lasi in pace sa isi vada de veata lui.Altfel de fiecare data cand o sa il vezi o sa te simti ranita si trista.Chiar vrei sa iti ptreci timpul plangend dupa cineva care nu merita?! Ai sa gaseti persoana care sa te iubeasca pentru cine esti.Nu are rost sa lupti pentru o dragoste care nu se merita. Poate citind randurile astea o sa iti vina sa plangi si o sa suferi, dar totul se intampla cu un motiv in veata asta...asa ca capul sus si zambeste ca nu stii cine se va indragosti de zambetul tau.
Buna daca nu te iubeste uital nu are rost sa te gandesti la el nul vei putea uita repede dar cu timpul al vei uita jumatatea ta va veni la timpul potrivit atunci cand va veni vei sti ca je jumatatea ta ok