Daca nu simti nimic pentru prietenul tau si ai gandul la ala din bulgaria spune-i prietenului tau ca nu mai vrei sa fii cu el si mentine legatura cu bulgaru
Hmmm.mai aia a fost asa nu stiu cum sa zic atunci de moment iti zic eu ca nu-i la fel ala nici nu styy ce fel de persoana era
Parerea mea este ca ti s-au aprins calcaiele dupa baiatul asta doar din punct de vedere fizic.Esti foarte atrasa de el iar cu prietenul tau te-ai cam obisnuit in astia 2 ani dar iti garantez ca daca prietenul tau ar fi vreodata cu o alta fata ai vedea atunci cat de mult tii la el si o sa suferi ff tare. Te-ai plictisit de el si esti obisnuita sa-l ai mereu in preajma dar daca ai vedea cum iti este fara el iti spun eu ca abia atunci ai realiza cat de mult tii la el.Tot ce e nou este mai interesant si asta nu din cauza ca numai tii la iubitul tau ci pentru ca esti obisnuita sa fie al tau. Daca o sa-l lasi sa plece de langa tine la alta o sa vezi ca nu o sa-ti fie deloc bine.Nu face greseala de a da cu piciorul unei frumoase relatii pentru o frumusete de baiat pe care nici macar nu il cunosti calumea pentru ca s-ar putea sa-ti para rau si gandeste-te tu cum te-ai simti sa se bage alta in relatia ta si prietenul tau sa te lase pe tine pentru ea. Oribil nu? Sper sa gandesti si sa nu faci o greseala. Pup:*
PS: si eu am un prieten de 2 ani de zile si cu toate ca ne certam ff des si a intervenit monotonia stiu ca nu as putea sa stau fara el.
Tot timpul intr. o relatie vor exista ispite. Nu te lasa ispitita, doar daca il iubesti cu adevarat pe prietenul tau. Daca nu il iubesti... De fapt... fa ce iti dicteaza inima.
Pai dupa mine mai bine ramai cu acest baiat de aici deore ce e si aproape de tine mai ales ca acel baiat e din Bulgaria treaba s`ar putea sa nu mearga asa bine mai ales ca va fi o relatie la distanta...Acum ramane la alegerea tha
multa bafta!:*:*:*
Pai incercati sa stati de vorba fff deschis, cum stau lucrurile. poat ecu acel baiat nu este chiar dragoste, dar dc sa dai cu piciorul unei relatii de 2 ani care se poate reface.
Da ai dreptate faptul ca sunteti din tari diferite va poate afecta relatiadar incearca sa pastrezi legatura cu el ca nu se stie peste ani ce se poate intampla, poate o sa vina sa se stabileasca in Romania saw poate ca are aceleasi sentimente pentru uh si ar fi interesat de o relatzie cu tine. L`ai intrebat ce simte pentru tine?
George0197 întreabă: