Daca vrei ca prima ta experienta sexuala sa iti ramana in minte ca o amintire frumoasa, lasa deoparte bautura! 2la mana nu o sa te doara neaparat depinde de fiecare... daca o faci din dragoste si simti ca merita nu o sa iti mai pese de durere, lasa'te dusa de val! succes!
Mie mi se pare o mare prostie. Mai bine astepti pana dorinta devine mult mai mare decat teama de durere. Asta e semnalul ca esti pregatita pentru asta si durerea chiar nu va mai conta. Cat timp te temi de durere, e clar ca nu e cazul sa-ti incepi viata sexuala.
Valeu, iti fac proba la toate. Spune-mi numai cand, ca mi-ai invartit tot sangele din mine cu intrebarea asta.
A-u-u-u-u-uuuuu! A-u-u-u-u-uuuuu!
Eu daca as fi baiat nu m-as atinge de o fata care duhneste a alcool. E dezgustator! Ma indoiesc ca nu mai simti nimic( doar daca nu cumva vei fi in coma alcoolica), si daca nu esti obisnuita cu bautura ai sanse sa ti se faca rau in timpul partidei si sa versi pe iubitul tau.Cu siguranta ca aceasta partida nu ati uita-o repede nici unul din voi!
Pai dacă zici că nu eşti obişnuită cu băutura, atunci există şansa să bleaaahhh :-& cănd ţie lumea mai dragă. Şi nu cred că o să'ţi aminteşti cu drag de asta
Ce legătură are durerea cu băutura? Eventual bei după ce ai terminat
Daca intri in coma cu siguranta ca nu mai simti nimic poa' sa-ti faca si operatie ca nu simti
. Da e o problema. nici nu mai tii minte nimic
Durerea este doar un mit, daca te relaxezi si te simti bine in compania partenerului nu vei simti nimic ciudat. trebuie doar sa te bucuri de prima experienta care este unica si nu se uita niciodata.
Multumesc pentru raspunsuri acum am inteles mai bine nu ma gandesc la prostii din astea
Auzi bea mult whisky hayde ma tot o sa simti durerea
numa ca uiti a doua zi ce s-a intamplat
:X
byee
Eu zic sa bei un Redbull inainte! Vei prinde aripi si astfel durerea nu va avea cum sa mai ajunga la tine, intelegi?
(NOT)
Prietena mea a baut putin mai mult inainte de primul contct... apoi a dat vina p mine ca am imbatat`o ca s`o *** deci daca vrei sa faci asta ai grija cat bei ...totusi prima oara nu se uita niciodata daca bei vei uita cu sigurantza si atunci ce farmec mai are?
Ce tampenie... daca nu le ai cu bautura probabil o sa adormi asa ca stai linistita si simte fiecare clipa, fiecare atingere, mangaiere, durere."prima data" este o singura data!
Daca vrei sa vomiti inainte sau dupa bea, alcolu nu este o joaca, se incepe cu cate un pahar, dupa 2, 3, 4, 1 sticla votca energizant pentru energie, ideea este sa te simti bine nu sa stai prin wc, si vb de virginitate ca si cum ai vrea sa scapi de ea, pacoste mare a? Mai bine ia bea ca sa ai ce sa povesteti (nu mai stiu nimic eram asa praf ), cred ca daca nu-ti mai aduci aminte ramai tot virgina, nu?
Draga mea sincer mi se pare o idee tampeasca...de ce sa te imbeti asa poate ca si baiatul sa isi faca o impresie nu prea buna de tine, cand faci acest pas zic sa o faci treaza nu bauta. un pahar inainte mai zic sa prinzi un pic de energie dar asa nu
Daca tu o sa fii destul de excitata cred ca nu se va mai simti durerea.
Deci lasa bautura, un pahar de ceva inainte da dar asa...NU
pupp
Am mai auzit si eu scenariul asta... ce idee tampita. daca nu iti doresti asta, de ce sa o faci?