| indira a întrebat:

Ma rog AJUTOR! Buna ziua numele meu este Indira, am 16 ani si locuiesc impreuna cu mama mea de 2 ani in Germania.Am si eu o problema am cunoscut acum2 luni de zile un barbat in varsta de 38 de ani, l-am cunoscut dintr-o prostie cineva m-a pus sa il injur pe respectiuvul iar eu am facut-o, dar am uitat sa imi ascund nr iar mai apoi timp de 1 luna de zila ma tot cautat intr-una ca sa se revanseze si sa isi bata joc de mine pentru ca l-am injurat si l-am calcat pe orgoliu.Vazand ca nu ii raspund la tel, a incercat sa ma sune de pe un numar de Romania nu am stiut cine este si i-am rasp am vb nu mi-a spus nimic cine este cati ani are de unde este si ce vrea.Mama mea are aici in Germania un bar, eu i-am dat adresa acestui baiat iar el a venit dar a vneit intr-o zii cand habar nu aveam, eu spunandu-i ca ma duc la doctor nu ma crezut a venit la bar nestiind cine este nu il cunosteam nu l-am vazut niciodata, auzind discutia intre mine si mama a vazut sa sunt o fata cuminte si nu l-am mintit sa ma duc la doctor, eu vb cu mama ce am facut la doctor si-a dat seama ca nu trebuie sa isi bata joc de mine pentru ca l-am jignit.Am decis sa fim impreuna timp de o luna de zile totul mergea perfect chiar daca ne-.am certat foarte mult intr-o luna de zile din cauza exesului de gelozie din partea lui.Ne iubim foarte mult, mi-a demonstrat acest lucru de foarte multe oeri timp de o luna de zile ne-am vazut non stop fara sa stie nimeni de noi.Nu suntem din acelasi oras ne despart 80 de km, iar el timp de o luna de zile a parcurs acesti 80 de km in fiecare zi dimineata, seara de multe ori s-a intamplat sa vina chir si la miezul nopti.Trebuie sa ma fac intelesa si sa va zic el nu este insurat nu are copii doar ca a avut o relatie de 10 ani de zile impreuna cu o tipa care il fura, iar relatia intre ei s-a racit foarte mult.Ieri a decis sa vina la bar si sa vb cu mama, eu ii batusem un apropo mamei de acest baiat dar spunandu-i ca are soar 28 de ani iar ieri a aflat adevaru adevarat ca are 38, mama i-a zis in fata ca ea nu o sa fie de acord sub nici o forma.Mama mea traieste in concubinaj cu un barbat care cea ce el zice asa trebuie sa se faca.Ir el la fel nu este de acord cu acesta relatie iar daca el a zis nu asa trebuie sa fie. Iubitul meu mi-a spus ca este in stare de orice doar ca sa fim impreuna, mi-a zis ca orice s-ar intampla el nu vrea sa imi las scoala pentru nimic doar ca vrea sa stam imreuna. El sa interesat in orasul lui pentru o scoala sa fac pentru un curs de germana, ba chiar mia tis ca daca mama chiar nu ne va lasa in pace el vrea sa faca pasul de a se duce la potitie precum sa el vrea sa stam impreuna ca va da o declaratie ca nu isi va bate joc de mine si scoala si tot ce imi va trebui mi le va oferi el.Azi mi-a zis ca se va interesa de un judecator sa intrebe ce este de facut! Iar acum intrebarea mea eu ce trebuie sa fac sa lupt sa fim impreuna sau sa fac cea ce parinti mei vor.eu simcer chiar il iubesc.Va multumesc din suflet pentru timpul acordat si va rog mult sa imi raspundeti.Va doresc o zi frumoasa si un wekend frumos.Numai bine.

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

Buna ziua. Inainte de toate vreau sa-ti spun ca ai un nume foarte frumos.
Esti prea tanara ca sa te confrunti cu asemenea probleme. Diferenta de varsta dintre voi este prea mare si banuiesc ca aveti si viziuni diferite despre viata. Tu esti inca o copila care isi cauta locul si rostul in lume.La varsta ta altele ar trebui sa fie framantarile tale. Ar trebui sa fi indecisa in privinta caruia dintre vecinii tai de bloc ii placi mai mult, sau sa te intrebi de ce se uita colegul tau de clasa atat de insistent la tine(sper ca intelegi unde am vrut sa ajung). Chiar te simti pregatita la acesta varsta sa iei viata in piept. Apropo cu scoala cum stai?
Pe de alta parte presupun ca un barbat de 38 ani are unele asteptari de la o femeie; chiar daca acum el sustine altceva. Esti tu pregatita sa-i satisfaci toate nevoile. Te vezi tu in rolul amantei,menajerei, bucataresei, iubitei, si de ce mamei copiilor lui. Imagineaza-ti ca, daca mama ta nu accepta relatia voastra si el apeleaza la politie si mai stiu eu la ce alte autoritati, si voi va veti certa tu nu vei mai avea la cine sa apelezi.Ce vei face in situatia asta? Vei ramane alaturi de el chiar daca el te va bate sau va fi un alcoolic, sau prin patul lui vor trece nenumarate alte femei si asta chiar sub ochii tai. Eu consider ca la 16 ani nu iti poti asuma responsabilitatea unei asemenea decizii.Esti dependenta de mama ta chiar si numai financiar si un esec al relatiei cu acest barbat te-ar pune in situatia in care chiar nu ai avea la cine sa apelezi. Chiar ai atata incredere in acest om in aceasta relatie incat sa iti permiti sa iti asumi decizia de a rupe relatia cu mama ta?
De unde sti ca el nu te minte in legatura cu fosta lui prietena? De unde sti ca el nu are inca cel putin 5 astfel de prietene?
Iti doresc sa iei decizia corecta astfel incat tu sa suferi cel mai putin. PA

11 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Pare o iubire imposibila dar mai devreme sau mai tarziu diferentele de varsta dintre voi se vor vedea de ex tu vrei sa te distrezi in club el e deja invarsta si nu mai are chef de astfel de lucruri. eu zic sa iti asculti parintii ca ei stiu ce e mai bine pentru tine si sa iti cauti un baiat de varsta ta pentru ca nu va merge cu acesta.

| Crisu a răspuns:

Buna, draguta.
Sa iti spun sincer, eu merg pe principiul ca diferentele de varsta trebuie acceptate, dar au o limita. Iar prietenul tau, a depasit aceasta limita. In primul rand ca tu nu esti independenta si nici pe picioarele tale, iar omul ala ti-ar putea fi tata.
Poate ca spui acum ca il iubesti, dar cat crezi ca o sa dureze iubirea asta? Acum esti inca mica si nu-ti dai seama de ce o sa sa se intample pe viitor, dar relatia ta nu o sa dureze.
O tipa a fost cu un om, care era cu 15 ani mai mare ca ea, ceva de gen. Si au fost impreuna pana el a implinit 50 de ani, pentru ca ea era tanara, avea alte gusturi, preferinte.
Eu sincer chiar iti inteleg parintii. Nici eu n-as fi de acord cu o astfel de relatie. Eu iti sugerez sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de viata ta. Ai un viitor inainte. Chiar daca spui ca-l iubesti, o sa-l uiti repede, e prea mare pentru tine. Asculta-ti parintii pentru ca sunt singurii care iti vor binele, singurii care stiu ce e mai bine pentru tine si care stiu ce-ti trebuie. happy

| johnyboy a răspuns:

...ai doar 16 ani fetito! traieste-ti copilaria, lasa-l.
mai ales ca e gelos dupa o luna? o sa ai o viata de cosmar cu el, el gandeste altfel, tu o sa vrei distractie, el nu, pentru ca e mai batran decat taica-tu.DECI NU! oricum esti prea mica si face ce vrea din tine, asa ca de ce oare ma mai obosesc?

| zմzմツ a răspuns:

Sunt de acord cu johnyboy79

| IngridGenDăăăă a răspuns:

Nu, clar nu! Daca te ai muta cu el aif ace cea mai mare prostie. Totusi el are 38 de ani, tu 16... Ar trebui sa iti cauti un prieten de maxim 20 de ani, dar nu 38. Iar daa te ai muta cu el, el ar putea sa iti faca orice pentru ca ar stii ca esti departe de parinti. Crede ma, acum ti se pare ca el ar fi barbatul vietii tale, dar dupa o luna vei vrea sa te intorci la parintii tai. Lasa l in pace, uita l, gaseste ti un tip pe masura ta cu care ai putea cu adevarat sa iti traiesti viata si sa il poti numi iubit. Termina ti scoala si asteapta macar pana la 18 ani sa te muti singura sau cu un iubit pe masura varstei tale pentru ca atunci nu vei mai depinde de el pentru ca vei fi majora. Sper ca te am ajutat. Funda?

| FullMoon_2720 a răspuns:

Este imposibil sa fiti impreuna.Imagineazati cand o sa ai tu 36 ani el o sa aiba 58 cand o sa ai tu 56 ani el o sa aiba 78 deci.cam imposibil sad

| lavyBandB a răspuns:

Nu te judec dar...gandeste.te ca iti poate fi tatastraight facesi sa zice ca o sa fiti impreuna, ca mama ta va fi de acord...peste 10 ani cum veti arata voi impreuna?! Tu o sa ai 26 de ani, o sa vrei sa mergi sa te distrez intr-un club cu prietenii iar el o sa aive 48 de ani si nu o s.i mai arda de asa cevawinkingChiar daca te.ai atasat tu de el mai bine o lasi balta tr ca nu are rosthappyesti tanarahappyDa poate ca el chiar te iubeste dar gandeste.te ca nu ai putea niciodata sa te mariti cu el si sa aveti o familie normalahappyEu zic sa renunti si sa ramneti doar prieteni ca mai mult chiar nu are rost:*Sa ma anunti ce.ai facut:dca sunt chiar curioasatonguesi daca mai vrei sa vb ceva trimite.mi un mesajwinking

| R_8074 a răspuns:

Mama ta te.a crescut, iti vrea binele, vrea sa fi fericita, iar tu ce faci? O dai in judecata, ii sfasai inima? Ca te.a inconjurat cu toata dragostea ei de cand cresteai in pantecul ei? Nu ai deloc niciun fel de multumire pentru ea. Si ala ar putea sa.ti fie tata. 22 de ani intre voi e prea mult, nu o sa tina mult relatia, sunt sigura de asta, dupa aia o sa te duci cu coada intre picioare la mama ta.

| andreea_3800 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii asculti pe parinti tai.Dar daca totusi barbatul acela te face fericita atunci lupta pentru relatia voastra...dar totusi relatia asta e destul de neobisnuita, dar daca u il iubesti atunci fa ce crezi ca e mai binehappy
SUCCEShappy

| pink10 a răspuns:

Draguta, ai ajuns intr'o tara civilizata si te'ai gandit sa te faci de ras?
Nu ai cu cine te f***? Cauta unu de varsta ta :-J
Sunt de acord cu mama tawinking

| calin1993 a răspuns:

Parerea mea este sa stai cu parintii deoarece stiu cum este sa stai pe la altii si sa te rogi de unu si de altu... Am fost si pe la centre... Si iti spun ca este foarte rau. Cel putin aici in Romania, mai bine ascult-o pe mama ta si las-o balta oh go on. Si nu te increde in barbati laughing pentru ca si eu sant barbat si stiu cum e.