| pantofipantofi a întrebat:

Ma sapa o intrebare de cateva zile, am incercat sa ma calmez spunand ca e imposibil dar stau in stres continuu, e posibil sa faca cineva sex cu mine in timp ce dorm? fara ca eu sa simt si fara sa ma trezesc? nu ma pot linisti, ma macina intrebarea crying

23 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Nu cred, doar daca te adoarme cu un somnifer, daca adormi normal in timp ce te penetreaza simti sigur!

| pantofipantofi explică (pentru M1hai):

Nu fara somnifere, dar am visat ca faceam sex, e posibil sa fi fost real si sa nu ma fi trezit?

| corymmm a răspuns:

N am inteles daca esti fata sau baiat? doar in cazuldaca esti beatahappy

| M1hai a răspuns (pentru pantofipantofi):

Nu cred ca e adevarat, doar ca ai o imaginatie mare si poti creea vise foarte reale happy dont worry happy

| kiv1990 a răspuns:

U caz:
se trezesc seful si cu secretara in pat goi
el: noaptea trecuta a fost ceva intre noi?
ea: da p/t ca pe mine ma mananca urechile

| AnaRadu a răspuns:

Heii. Stai linistita ca nu ai nimic. Sau cel putin asa sper eu sa fie pentru ca nu m`as putea gandi ca nu ai simti nimic straight face. Daca stii ca erai singura acasa adica fara petrecere si etc probabil a fost un vis, dar daca erai la o petrecerea probabil erai beata si si-a batut cineva jos de tine! happy Gandeste`te bine daca ai dormit la cineva sau nu atunci. Daca ai dormit la tine acasa stai linistita a fost un cosmar! happy

| XyYx a răspuns:

Eu cred ca ai niste vise care par foarte reale. Si de aceea cand te trezesti ai impresia ca ceea ce s-a petrecut in visul tau a fost real. Dar nu e asa, nu are cum sa faca cineva sex cu tine in timp ce dormi, poate doar daca iti da somnifere si te adoarme sau esti foarte beata.
Poate te gandesti foarte mult la acest lucru, si de aceea ai astfel de vise.
Visele sunt de tot felul - unele par foarte reale, altele sunt extraordinar de ireale, pe unele nu ti le amintesti deloc, altele iti pot ramane in cap toata ziua.

O multime de factori influenteaza daca si cum visam noaptea si daca si cum visam atunci cand dormim ziua.

Nu numai factorii externi ne afecteaza visele, ci si felul in care adormim: nervosi, plangand, relaxati, zambind, confortabil.
Studiile arata ca aproape 70% din femei au vise erotice, iar o mare parte dintre acestea sustin ca au experimentat si orgasme in timpul sau ca urmare a viselor erotice.

Sigmund Freud spunea ca majoritatea viselor erotice reprezinta un fel de reprimare sexuala.

Se pare ca, la femei, perioada cea mai favorabila pentru visele erotice este perioada dinaintea menstruatiei, pe durata ovulatiei, dar si in timpul sarcinii.

De asemenea, cercetarile arata ca cele mai multe dintre femeile care viseaza erotic frecvent au o activitate sexuala redusa in viata reala.

Pe de alta parte, interpretarea viselor in viziunea lui Freud, controversata de altfel, releva faptul ca visul erotic este manifestarea unei dorinte erotice din subconstient.

| ReiVaN a răspuns:

Tu esti batuta in cap, jur!
Cum crezi tu ca nu poti sa simti un organ considerabil de lung, gros si tare in vagin?
Daca visai ca sareai de pe bloc ne intrebai daca puteai sa aterizezi in patul tau?
Halal intrebare, halal gandire de om.

| danielcoman32 a răspuns:

Da,este posibil, eu am facut asta de foarte multe ori, si mi-a iesit perfect!

| Azµre a răspuns:

Câți ani ai?
1) Chiar dacă ai fi violată în somn, și asta după ce ai fost sedată. A doua zi ai merge crăcănată! Ai simți dureri la nivelul vaginului, roșeață, usturime.
2) Ai visat mai mult ca sigur.
3) Cine mama dracu să se culce cu tine, la tine acasă?

| Vix999 a răspuns:

Ai mai pus o data intrebarea asta dar vad ca tot stresata esti.
Nu, nu ai cum sa faci sex fara sa nu simti decat daca in prealabil ai fost drogata sau ti s-au dat somnifere.
A fost doar un vis. Termina cu tampeniile si vezi-ti de scoala sau ce ai tu de facut.

| hotdesire a răspuns:

Iubita, te-ai trezit umeda? ai simtit ca ai orgasm sau a fost pur si simplu ai visat ca faci sex si atat.
Un act sexual lasa urme. Tu dimineata cand ai trezit ce ai simtit legat de zona ta intima?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut sex sigur. Bine, tu nu ai facut nimic, altcineva a facut sex cu tine. Sa speram ca nu era o ruda de gradul I sau II.

| kim33 a răspuns:

Te trezesti sigur doar sa iti dea somniferi ori beata muci ori drogata sa nu simti atat daca dormi normal te trezestihappy

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

Numai minți fata...

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Lasa-ma domne in pace, nu ma mai traumatiza laughing))

Da da

Lasă că eu am fost aseara traumatizat.
După ce am ajuns în stație, m-a trecut șușu și nu aveam unde să fac rolling on the floor
M-am învârtit pe acolo ca un coi în căldare, am dat de un wc public încuiat rolling on the floor am rupt ușa la wc de față cu 3 polițai.

| darrio2007 a răspuns:

Daca face sex cu pantofii tai, tu nu simti nimic.

| mona a răspuns:

Nu e posibil sa o faca fara sa simti tu ceva

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Erai la 1 minut de benzinarie...desteptule!

rolling on the floor))) Așa e... am uitat m era ceață rolling on the floor
Cel puțin nu m-am șușuit pe mine rolling on the floor)))

| yonnootz a răspuns:

@Azµre: Daca faceai te incalzeai :lol: laughing)