Nu stiu ce sentimete are pentru tine dar una ti-o pot spune sigur ca este o atractie,dorinte, mai ales cind e atingere de piele(conteaza mult, e ceva normal ce s-a intamplat, poate ca oricui sa-r putea intimpla in locul lui(el) DAR...nu e de ajuns numai atit! pentru o relatie de mai lunga durata e nevoie si de multe altele, pentru intelegere si iubire. Ex.am privit o emisiune cu mai multi tineri cu tema''daca azi se face sex fara iubire, adica se se placa doar fizic si nu +sufleteste. rezultat: 87% -da!
acum gindeste-te si tu, te place ori nu?
Este barbat si are acest gen de dorinta. Este clar ca te doreste fizic, dar sa nu confunzi aceasta dorinta intotdeauna cu iubirea.
Pai in primul rad il atragi erati apropiati si e normal sa ie secoale (oricare alt baiat " ar fi reactionat" la fel)...
nu stiu cat de mult sau putin te place... daca ise scoala (lucru normal, in aceste "ipostaze") asta nu inseamna ca te si iubeste
Reactia aia e involuntara, nu iti poti da seama daca te place sau nu.
Oricare baiat care ar fi fost in ipostaza lui ar fi reactionat la fel, nu este dupa bunavointa fiecaruia.
Te place pe tine, din punct de vedere fizic, de asta se bucura asa tare cand te atinge
Baietii au doua capuri: unul mai mare, si unul intre picioare... se intimpla ca cel mai mic cedeaza celui mai mare
asta e
cedracumacauti întreabă:
Mutubal întreabă: