| vraiull a întrebat:

Ma scuzati ca pun intrebarea aici dar pe categoria asta se pare ca se da cele mai multe raspunsuri. Vorbesc serios exista vraji si farmece si daca da unde se poate invata adica e vreo carte cu asa ceva vreau seriozitate dau si funda pentru care ma ajuta

Răspuns Câştigător
| psycho771 a răspuns:

Nu te apuca de vraji. Nu se intampla ca in seriale, gen ce misto e sa aprinzi lumanari cu privirea... De lucrul dracului nu scapi! Daca te apuci de ele nu mai poti da inapoi. Vrei, nu vrei, se intorc la tine inzecit... Poate iti pare exagerat si nu vei crede, insa chiar asa este, stiu cazuri concrete! De ce nu folosesti in loc de vraji rugaciuni? Ti se pare penibil? Adica tu sa te rogi?! Vorbesc la modul ca daca iti doresti ceva poti sa-l atragi altfel decat prin vraji. Ai auzit de legea atractiei universale?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu exista asa ceva sunt minciuni spuse.

| Couragebv a răspuns:

Nu te baga, cada nu stii. eu stiu ca exista, si crede-ma ca nu ti-ar cade bine sa stii ca sunt si efecte secundare nu? Adica daca vrei sa faci rau la cineva, peste o bucata de timp sa ti se intample si la familia ta ceva nu? gandeste-te bine inainte sa faci un Rau, ca sa suporti consecintele.

| LoreRaya a răspuns:

DA! Eu sustin ca exista asa ceva,iar carti despre asta se pot gasi pe internet,prin comanda cred... Oricum,daca vrei sa iti cumperi o carte pentru a face vraji cuiva, sa te iubeasca LAS-O BALTA! Acea persoana te-ar iubi doar pentru acele vraji, nu pentru ca asa simte.Si din cate stiu eu, au o anumita validitate, deci dupa un timp expira sa zicem asa.Nu cred ca te-ai simti bine sa stii ca persoana care o ai alaturi sta cu tine pentru ca te iubeste "fortat" si nu pentru ca simte asta cu adevarat.

| TiBo a răspuns:

Daa,daaaa exiiiiistaaaaaalaughing rugaciuni la dumnezo.sau,asta merge, te uiti de 666 ori la harry poter