Buna. Deci am ramas foarte LOL cand am auzit. Snteti in clasa a5a si mamele voastre se gandesc deja la casatorie? Doamnee ce parinti mai aveti si voi ma? O sa va marite la 16? Nu deci lasa mamele in pace in treaba lor, revenin la problema cu prietena ta si best friendul tau as putea sa-ti spun ca ar fi bine sa vb cu el si sa-i spui ca uite eu nu cred ca as fi potrivita pentru tine ca daca am fi acum impreuna am strica relatia de prietenie insa uite cum o cheama pe prietena ta) te cam place si ar vrea sa fie cu tine ai accepta? In caz c a spune ca nu, ca te vrea pe tine ii spui ca astea sunt solutiile iar tu nu cedezi. Si lasa obsesia mamelor cu casatoritu' ca e chiar aiurea. Sper ca te-am ajutat. XOXO.
Tuff.
Parintii glumesc cand spun chestii de genul astacrede-ma.afla daca baiatului ii place de acea fata, si daca da ei pot fi impreuna(daca se poate numi asa in clasa a 4a , iar dupa aceea gandeste-te daca tu ai sentimente pentru acest baiat...si daca el te considera doar bff
bafta:*
Nu e o problema poate mama doar glumeste cu tine ce naibi numai stiti la gluma bine da la 11 ani ca sa mai zic
Poate era doar o gluma
Faza cu casatoria
Oricum doar nu tra sa te casatoresti cu cineva pentru ca iti impune mama sau tata...eu stiu ca fericirea ta depinde de tine.
Bafta`:*
E prea absurd...cum adica? sunteti pe clasa a 5-a si mamele se gandesc la casatorie?:-J:-J
Sincer am ramas masca cls5 si deja va ganditi la casatorie lolll traiesteti copilaria linistita ai timp de la 18/20 de ani sa te gandesti la asa ceva sau poate mama aluia glumeste cu tine poate
N-am inteles mai nimic, dar Isuse, ai 10-11 ani, traieste, copilareste si lasa grijile pe alte zile mai indepartate.
Si eu sunt in aceeasi situatie dar eu sunt mai mare...
ma rog
parinti doar glumesc ca si la mee e asa...
stai calma...
Mutubal întreabă: