Dar nu-i tarziu deloc, abia e 10.Parerea mea e sa va casatoriti fara acordul ei,apoi ii dati vestea,ea va face scandal si nu va mai vorbi cu voi,o sa spuna ca ai dezamagit-o si chestii de-astea.Iar tu o lasi in pace, nu-i zici nimic.O luna-doua. Dupa care o suni sau ii scrii un mesaj in care ii spui ca esti nefericita cu sotul si ca vrei sa divortezi. Evident ca lucrurile nu stau deloc asa, dar tu ii spui.Iar ea o sa inceapa invers - „cum? abia ce te-ai maritat si vrei sa divortezi? nu te gandesti ca ma faci de rusine!". Dupa care tu ii spui ca o sa incerci sa repari ce se poate repara, iar dupa vreo doua saptamani ii spui ca v-ati impacat si ca totul e bine, sunteti fericiti.Si ai sa vezi atunci ca ea o sa spuna asa "bine, aveti grija - nu mai faceti prostii! nici nu stii cat de suparata am fost! in fine, veniti duminica pe aici, ca fac o placinta de-aia de care iti placea tie când erai mica, te pupa mama si pupa-l si pe el.Si vedeti ca vreau un nepotel, sa n-aud ca inca nu-i momentul sau mai stiu eu ce, da?"
Ok.Sa-mi spui ce-ai rezolvat.
Dacă îl iubești și simți ca el este alesul, atunci fa pasul asta. Poate cu timpul o sa își dea seama ca voi va iubiți și va accepta situația
Nu
Dacă ești majoră ai putea lua singură unele decizii.
Nu trebuie să faci o facultate care nu îți place doar de dragul mamei tale.
E viața ta, tu trebuie să decizi cum vrei să o trăiești.
Te ai gândit că mama ta te învață de bine?
Iubirea dispare.
Azi e iubitul tău, mâine fostul.
Nu sunt împotriva iubiri.
Însă gândește că mama ta vrea sa ai un viitor să te poți întreține și singura.
Și marmota învelea ciocolată!
Tu te mariti cu el, nu mama ta. Nu o baga in seama. Dupa ce va vedea ca esti fericita, se va impaca cu gandul.
Ideea este de bani.Nu avem din pacate resurse financiare.Subtem studenti la zi amandoi.
Atunci mai asteptati. Dar nu renuntati la relatie, daca, chiar va iubiti.