De obicei da, mai mult sau mai putin. In nici un caz atat de mult incat sa te sperie.
Frate, la 13 ori 14 ani cat ai tu acum nu cred ca ar trebui sa te macine astfel de probleme sincer.Cred ca telenovelele dauneaza intr-adevar. Incearca sa le reduci. Dar pentru ce iti trebuie sex, imi spui si mie te rog?
Wazgalycy, dupa cum a formulat intrebarea sincer nu cred ca are mai mult...fratilor...mai ganditi-va si la scoala .ca aia este mult mai importanta decat sexul.vei avea timp si pentru sex,, deocamdata cred ca ar trebui sa te preocupe cu totul altceva...toate la timpul lor. a innebunit lumea pe cuvantul meu.in afara de sex nu mai stim nimic
Dar cati ani ai?
nu imi spune ca si uh ai 12 13 14 ani si te gandesti la sex?
Ioana, doare.Nu rau, e o durere de moment, care trece pentru ca apare placerea.Sexul nu e o joaca, totusi.Ai mare cu decizia pe care o iei, ai grija cu cine si la ce varsta o faci! Stiu ca poate par invechita, nu sunt, crede-ma, am 18 ani si mi-am pierdut virginitatea la 16, si totusi regret asta acum chiar daca la momentul asta am o relatie fericita cu un baiat si sexul e grozav, dar poti face unele greseli pe care sa le regreti mai tarziu daca iei decizia asta la varsta gresita si cu persoana gresita!
Sinker cam da...intr-adevar colegii de mai jos au dreptate...depinde de baiat... dar scuze de parere.totusi cred ca esti cam mik sa vb de sex inca findca o adevarata domnisoara sau in cel mai rau caz o femeie de 18 19 ani.parerea mea.ca nu ar intreba asa ceva) oricum incearca tuh sa aflii raspunsul si ne zici si noua... da? bafta::* ai grija la decizii ca baietii sunt ff smecheri.stiu cum sa te ia.si apooi....toot tu suferi. bafta:* te pup ...de la Bistritza