| halflife a întrebat:

Ma scuze, imi poate spune cineva (fata) cum sa cuceresc o fata? si cum sa procedez la prima intalnire, adica sao sarut din prima?

Răspuns Câştigător
| Sufletel_7696 a răspuns:

Vorbeste cu ea frumos pentru ca sa o cuceresti. Oferai flori, fii alaturi de ea cind este trista. pentru ca sa o saruti din prima intilnire, fii fin si atent cu ea, mingiio usor, tine-o de mina, mingiio usor cu miina pe par, atingeo usor si fin pe la ureche si git (un lucru slab la fete), apropiio usor de tine, stringeo blind in brate, si incepe sa o saruti pe nasuc, apoi pe buze, fin, calm, sa cinte muzica la telefon, si in timp sarut-o pe nasuc, coboarate usor in os si sarut-o pe buze, deja urmeaza french kiss-ul. (si nu te orpri sa o mingii fin) succese.

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuu!/Categoric nu! Aşteaptă să o cunoşti mai bine, înainte să te avânţi în relaţia asta şi să te implici prea mult/Mai lasă să treacă un timp/Să vezi dacă merită atâta implicare/Că nu toate fetele sunt la fel... Sărbători Fericite!

| Xonia a răspuns:

Depinde de imprejurarehappy.
Daca o conduci acasa si atmosfera romantica, o sarutihappy

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

Buna!
Ca sa o cuceresti trebuie sa ii faci cateva complimente ( nu foarte multe sa nu pari insistent sau sa dai de banuit laughing), la prima intalnire ai putea sa-i oferi un trandafir rosu love struck ( mie una m-ar face placere love struck).
Cel mai bine... fi tu insati smug

In legatura cu sarutul:
1. depinde de felul ei de a fi. daca e o fata mai indrazneata, de fapt, daca tu esti un baiat indraznet, nu cred ca ar fi o problema sa o saruti. Prima data pe obraz, iar dupa reactia ei iti vei da seama daca poti trece mai departe happy.
2. Totusi, ar fi mai bine daca la prima intlnire nu ai saruta-o. Daca iti doresti asta, condu-o acasa si incearca sa o saruti cand va luati la revedere. Nu uita sa ti cont si de starea ei. daca o vezi nemultunita sau daca observi ceva neinregula, sarut-o. Daca totul e OK, nu e nevoie sa faci asta neaparat happy

Sper ca te-am ajutat happy
Bafta! :*

| misa_9064 a răspuns:

Nu, asta se intampla dupa un numar mai maricel de intalniri. Uite niste sfaturi
1.Afla mai multe despre ce ii place sa manance, la ce este alergica, ce flori ii plac, ce gen de muzica asculta
! fii foarte relaxat, daca estiadolescent, imbracate adecvat varstei, nici prea elegant-nici prea de cartier
3. dupa ce se termina intalnirea, daca are o poseta de ex.strecoarai o floare micuta care ii place si conduo acasa

| Sim95 a răspuns:

La prima intalnire trebuie sa fii foarte relaxat, sa dai impresia ca stii ce faci si ca detii controlu. Trebuie sa ii zambesti, sa ii faci tot felul de complimente, sa te oferi sa ii dai un suc. Nu cred ca ar fi frumos sa o saruti din prima pentru ca poate este genul de fata care vrea sa cunoasca baiatul inainte de al saruta. Acestea sunt unele lucruri pe care ai putea sa le faci. Iar ideea cu florile mi se pare putin deplasata. Craciun fericit si multa bafta :*

| Sunshine_9753 a răspuns:

Nuuu.
fii cat mai relaxat `.happy
glumeste cu ea. fa orice dar sa nu pari "disperat"
la despartire o saruti pe obraz si ii spui vb mai tarziu.
daca ea te suna sau iti da mesaj e clar ca nu se gandeste decat la tine!

| Hadley a răspuns:

Nu.Nu o saruti din prima intalnire.Trebuie mai intai sa te cunoasca. Spune-i complimente si apoi incepi cate putin cate putin pana ajungi la buze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu, cel mult incerca sa o iei de mana cand va plimbati si la despartire puteti sa va pupati pe obraz

Întrebări similare