E imposibil sa fi facut sex fara sa simti daca nu erai in coma alcoolica. Asta ar trebui sa-ti fie invatatura de minte, nu e nimic mai scarbos decat o femeie ametita de bautura.
Daca spui ca nu ai simtit nimic...atunci nu cred ca ti-a facut nimic, insa pe viitor ai mare grija ce faci si cu cine.
Sincer nu cred ca e nevoie,chiar sa fi facut lucru asta,nu era atat de prost sa ejaculeze in tine,apoi ai fi vazut dimineata. apoi, nu stiu c prieten ai daca ar fi capabil sau il crezi capabil de asta? mai p scurt, daca o facut asta dupa 2 zile de la ciclu sansele sun f mici chiar daca nu a ejaculat in tine.cand zic mici ma refer la la 0, 2%! sper sa nu ai probleme dar incearca sa te lamuresti sincer cu el, explica-i ca chiar daca nu a ejaculat inauntru si ti se inampla ceva intra la viol! succes!
Nu te indopa cu pastile(scuze de expresie),Daca avea sa o fac a avea sa simti chiar daca erai ametita,sau cel putin ca prin vis aveai sa iti aduci aminte,dar de faptul ca nu-i incredere la voi,pai eu sincer nu vad rostul la o asa relatie, in orice caz eu cred ca e bine, deacum depinde ce e la voi si in ce stare erati ambii.bafta!
linarkfts întreabă: