Buna,lasa gelozia ca nu e buna... daca merge la pescuit nu face o crima,asa sunt baietii, nu le place sa fie controlati, doresc libertate si distractie.Intr-un fel il inteleg si pe el dar si pe tine ca si eu cand e vorba sa merg undeva fara prietenul meu,prefer sa stau acasa numai ca sa ma intalnesc cu el si de multe ori am patit sa raman acasam pentru el si tot nu ne intalneam,eu lasam balta diferite activitati pentru el si cand colo el fara mine mergea,nu avea treaba, se distra cu prietenii.
Nu cred ca trebuie sa exagerezi si sa iti faci ganduri negre ca te-ar insela, sau stiu eu ce.Acum,chestia e ca asa sunt unii baieti,pun pe primul loc activitatiile lor cu prieteni,hobby-uri de-a lor,nu ca nu te-ar iubi, dar se gandeste ca se poate intalni altadata cu tine si prefera sa fie in preajma prietenilor cu care poate glumi si sa isi faca de cap, nu neaparat sa te insele.Totusi,in mod normal prietena ar trebui sa fie pe primul loc.
Si eu eram ca tine, dar pana la urma mi-am dat seama ca nu are rost sa ma agit, sa renunt pentru el la diferite chestii si el sa nu faca nimic pentru mine.Asa,cand el mai merge cu prietenii sau face ceva fara mine,eu incerc sa fac altceva sau sa ies si eu cu prietenele.
Nu mai fi geloasa ca nu are rost,gelozia de cele mai multe ori duce la despartire.
Arata-te indiferenta ca se duce, si spune-i ca iesi si tu cu prietene sau ca faci ceva, mai lasa de la tine.
Deci el dupa o luna si ceva a renuntzat la ea pentru mine.stiu ca are sentimente pentru mine, stiu ca is draga, dar ma jur ca imi vine sa mor.asa de aiurea ma simt.eu nu pot ieshi nicaieri, in singura seara cand e distractzia in toy (ca sa sp asa) eu lucrez.macar de as putea iesi si eu cu fetele la discoteca sau altundeva sa uit unde e el cu cine sau c ar putea face.pls help me (
Mda, cam greu sa ai incredere in el dupa cate a facut. Totusi gelozia e uneori un semn bun, inseamna ca ti la acea persoana dar acest sentiment trebuie sa fie reciproc.
Sincer cred ca ar trebui sa-l mai lasi si pe el sa rasufle
si sa nu mai fii atat de geloasa
Eu zic ca in afara de lucru si de gandit la el,u nu prea faci alceva mai toata ziua! Asta nu-i bine,incearca sa iti gasesti alte preocupari,caci gelozia apare si din cauza ca te gandesti prea obsesiv la el,incearca sa citesti ceva,stiu si eu fa-ti un hobby,colectioneaza ceva,mergi la cinema in timpul liber, alearga, incearca sai akorzi libertate caci va veni el la tine singur nu te teme!
Incearca sa discutati.Si daca afli ca mai umbla cu cealalta fata ii spui asa "ori eu, ori ea".Nu te condamn pentru ca ti'ai pierdut increderea in el.E normal sa iti pierzi increderea in el cand stii ca mai are una...Eu te sfatuiesc sa discuti cu el, e cel mai bine si sa ii spui ce ai pe suflet
Bafta
Mai nici gelozia asta nu-i buna. Dar incearca sa crezi in el. si daca chiar vrei sa fii cu el. lasa si tu de la tine. si incearca sa il asculti adica ca. de exemplu cand se intoarce de la pescuitul respectiv. asculta`l si intreaba-l ce a facut si altele. si intre timp cat e la pescuit daca te roade curiozitatea mai controleaza-l cu cate un telefon. Sfatu meu ar fi sa va apropiati mai mult. de fapt sa te apropii tu. sper ca te-am ajutat. Succes! [ Fundita?]
Ca sa nu mai fii geloasa. fa-ti de lucru! plus o sa ai un castig frumos! si el va fi gelos... mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi!