Buna. te sfatuiesc ca un barbat ca o sa il pierzi. Treaba ta, inca nu sunt casatoriti si nu ii poti pune lanturi. Acuma ramane sa mai lasi si tu de la tine ca si el mai lasa, ce vrei sa stea numai cu tine? Si cu viata lui cum ramane? Daca erati casatoriti mai zicam, dar parerea mea mai dai si lui un pic de libertate, si o sa fie mai bine, scuteste-l de intreabrai de gelosie ca nu e bine. Sper ca nu tea suparat raspunsul meu dar asta este adevarul.
Succes.
Ciao
Ai grija,pescarii,sunt persoane care nu renunta la hobbyul lor,asa incat,ori te obisnuiesti cu ideea,ori renunti la prieten,ori iti faci si tu un hobby, cu plecare de acasa, ca sa vada si el cum e sa stai sa astepti.
Eu am teoria mea si vad ca se verifica.Gelozia apare cand persoana iubita iti tradeaza macar odata increderea! Raman rani care se cicatrizeaza,dar nu se vindeca.Daca esti o fire puternica,incearca sa lupti cu tine. Ureaza-i distractie placuta, sa prinda cati mai multi pesti. Duminica urmatoare spune-i ca nu te poti intalni cu el, caci ai o intalnire la o cafenea cu prieteni pe care nu i-ai mai vazut de foarte multe timp.Vezi si reactia lui! Apoi bazeaza-te pe instinctele tale,atunci cand un barbat tradeaza,o femeie care il iubeste, il simte! Cineva spunea odata:tine-l pe barbat cu zgarda, dar las-o atat de lunga, incat acesta sa nu simta ca o are! Bafta!
Intr-o relatie, fiecare are libertatea sa aiba si alte activitati pe langa cele cu persoana iubita.Lui o sa-i prinda bine niste ore petrecute cu prietenii lui, iar tu poti iesi cu fetele.Trebuie sa ii oferi libertatea de care are nevoie, altfel se va simti ingradit.
Buna,situatia ta este putin cam complicata.Am trecut si eu prin ceva asemanator.Esti mult prea posesiva.Asta e posibil sa il deranjeze si pe el chiar daca nu o spune.Cred ca ar fi mai bine sa lasi si tu de la tine si sa incerci sa te schimbi.Incearca sa-ti dozezi gelozia cu altceva, de exemplu atunci cand iti spune ca vrea sa mearga undeva nu il mai lua la intrebari din prima.Se va simti incoltit si chiar daca vrea sau nu tot iti va spune, dar il va deranja.Barbatilor nu le place sa se simta incercuiti din partea noastra.Ar trebui sa ii lasi mai multa libertate.El daca va vrea sa iti spuna anumite lucruri iti va spune chiar daca nu il vei intreba.Dar daca tu il stresezi cu intrebari mereu e posibil ca la un moment dat sa se sature si sa il pierzi.
Te inteleg perfect...si eu is la fel degeaba iti spun altii sa n mai fii atata de geloasa pentru ca nu te poti abtine e ceva ce nu poti controla eu is geloasa si cand merge la munca pentru ca acolo sunt fete si se baga in seamadin pacate eu acum nu mai sunt cu el tocmai si din cauza asta daca vrei sa vb lasa-mi un mesaj te pup:*
Se duce la pescuit si esti geloasa. Poate te inseala cu o peștoaică, sirena, ceva x_X.
Hei.
In primul rand, esti zodia LEU?
Apoi.cum sa-l pierzi daca se duce odata la pescuit?
Nu nu.
Da-i putin "liber", nu-l sufoca.
Daca sunteti de mult impreuna si il cunosti destul de bine, cred ca sti cam ce fel de persoana este.
Daca e fustangiu, vorbeste cu el... spune-i ce ai pe suflet, daca nu este asa. lasa-l putin cu prietenii, nu-l sufoca.
Multa bafta:*
papa.
Ca sa nu mai fii geloasa... fa-ti de lucru! plus poti sa ai un castig frumos si atunci el va fi gelos! mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi!
Buna,intr-o situatie asemanatoare sunt si eu,si eu sunt foarte geloasa si mie imi este greu sa-l las undeva fara mine, dar acest lucru a inceput sa-l faca recent, pana acum nu iesea fara mine, oare ei nu vad cat de mult ii iubim?
Si eu sunt geloasa si am ajuns sa vad ca daca esti atat de geloasa poti pierde acea persoana iubita sfatul meu e sa lasi gelozia unpik deoparte k nu e buna mereu eu am aflat asta pe pielea mea eu il verificam mereu si am ajuns sa-l pierd dar l-am recapatat inapoi ca i-am oferit mai multa libertate dar sa nu ii lasi ff multa libertate k pe urma i se urca la cap