„There is a first time in everything..."
Nu ești prima care se simte astfel. Hormonii au fost mai tari ca rațiunea, atâta tot. Nu e un capăt de țară; pur și simplu treci mai departe! Cel mai bine ar fi să nu te mai vezi cu ăsta, și dacă te-ntreabă de ce, spune-i că ai vrut doar să te folosești de el, iar între voi n-a fost, nu e și nu va fi nimic niciodată.
Imi dau seama ca nu sunt singura, poate altele sunt mai rau decat mine.mi-e greu sa trec peste, ma simt ca o ****, mie sila de mine, ce am putut sa fac...regret enorm.dar mi-am facut-o cu mana mea
Aiurea, ai făcut-o cu altceva - dacă o făceai doar cu mâna se chema „petting".
Crede-mă, cu cât te gândești mai puțin la asta și mai mult la orice altceva, cu atât mai repede trece.
Cred ca doar s-a plictisit sa auda aceleasi lucruri iar si iar.E bine ca te simti prost si ca esti constienta de lucrul asta insa nu vad cu ce ar schimba situatia actuala.Treci peste. Faptul ca vii aici sa-ti plangi de mila dupa ce ai facut ceva nu-ti castiga pic de simpatie.
Fiecare trebuie sa-si dea seama intr-un fel sau altul de naivitatea care-l poseda.Tu ai scapat usor.
A fost prima oară când ai facut dragoste? Daca nu, profita de ocazie ști ce ai de făcut majoritatea oamenilor le place naivitatea(mai ușor de manipulat), însă tu trebuie să te gândești la faptul ca atunci când ati facut-o a frumos(cred) si daca a fost asa amintește-ti numai acest lucru. Succes!
Nu,nu a fost primaa oara
Atunci nu ai de ce sa te simți prost, asa procedează majoritatea cazurilor. Insa dovedește ca ești o fată puternică si nu ai de ce sa fi umilita.
Sincer...crezi ca sunt ****? dupa ceea ce am povestit
Eu nu cred nimic. toti gresim in viata. mergi mai departe.
Heeeey!
Stiu istoria pe de rost pentru ca si mie mi s-a intamplat lucruri asemanatoare.
doar ca cea mai buna prietena imi spunea mereu ca e ok, e normal si nu regretam.
nu iti fa griji, treci peste, ai castigat experienta, te-ai distrat putin si cam atat.
nu te stresa, nu ai de ce sa te simti rau, toate facem asta cel putin o data in viata si mai ales daca ti-ai dat seama de greseala ta nu ai de ce sa te simti asa, rau e cand o faci o data si inca o data si tot asa fara sa iti para rau, dar tu esti o femeie inteligenta care si-a dat seama de propriile greseli. :d
nu ai facut nimic rau daca nici unul din voi doi nu are e cineva, sunteti singuri deci ati prositat! Punct.
uita intamplarea si bucura-te ca din greseli invatam !
mult succes :*
Multumesc..ma ajutat intr-un fel raspunsul tau :*, sa ma simt mai bine