Crede-ma, ai facut cel mai bun lucru posibil. Doar tu nu esti jucaria lui sexuala, nu?! Si cam nesimtit, nici nu intra bine se pune pe fotoliu si cica fa-mi un oral . Nici nu-mi puteam imaginam ca mai sunt muisti dinastia.
Ma scuzi dar este un nesimtit,un baiat care te iubeste nu-ti cere sa o faci oral,cred eu ca a face dragoste trebuie sa fie ceva limita pentru el, nu oral, anal
\Eu inteleg ca asta e o moda acum, dar o fata care se respecta nu face asa ceva.
Deci cred eu ca o sa -ti gasesti altu care intr-adevar o sa te merite, chiar nu are rost.Succes!
Da, ai luat decizia corecta. Si fii sigura ca te insela cu alea de prin cluburi din moment ce pe tine nu te lua.
Smecher baiatu s-a plictisit de tine nute supara cati zic baieti se plictisesc repede de fete in cazu meu
Hmm..pai baiatul asta chiar isi bate joc de tine din toate punctele de vedere, daca el a plecat in club tu de ce nu ai plecat? nu neaparat cu el..ai luat cea mai corecta decizie da, vezi cu imbracaminte asta ca..se cam interpreteaza indiferent daca te imbraci sau nu pentru el indiferent de cand esti cu el..lasa-mi id tau daca vrei;
Dupa parerea mea ai facut exact ceea ce trebuia daca are aiere de genul asta nu te merita
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: