| Sexigirl12 a întrebat:

Ma simt cam singura, si as vrea o persoana care sa ma inteleaga. Dar vreau pe cineva serios. sad Multumesc anticipat.
P. S.: daca vrea cineva sa ma ajute, skype va rog.

Răspuns Câştigător
| Alex_5493 a răspuns:

Sincer eu chiar as vrea sa vb cu o fata care sa imi destainue mie ceva si eu ei ceva care ma doare, caci sintem staraini si mai usor e sa vb deschis. Pentru ca doar vb si ne indrumam. Skype id cretusandu

6 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Sexigirl12@ de ce nu incerci sa te ajuti singura si sa treci peste orice greutate chiar si cea de Singuratate... E greu, nu mai e cum era deodinioara, acum este cu totul atlfel. multi zic ca vor sa te ajute iti cer ID sau ce iti cer si te iau la misto. Cel mai bine este sa treci tu peste orice imprejurare Singura.
Mult Succes!

| Cosmin1992 a răspuns:

Cosminc1992, skype id

| RaduHD a răspuns:

Vino pe : http://godsgaming.com/forum/ acolo o sa te simti bine :) Multi prieteni, distractie si de toate :)

| eubest a răspuns:

Nu ai nevoie de un iubit intr-o viata poti sta si cu prietenele iesitzi la o cafea etc Sunt sigur ca toate fetele sunt frumoase dar nu trebuie sa cautzi in matrimoniale stai mai bine cum este cai ma bine asa

| flooooo a răspuns:

Daca aici iti cauti alinarea... chiar e grav pentru tinesad nu o lua in nume de rau dar daca te simti singura ar trebui sa ai un prieten langa tine, nu un strain gasit aicibig grin Stiu cum e sa te simti singur si nu cred ca e vreun sentiment mai greusad Eu sper sa treci peste si fara ajutorul cuiva de aici:p Asa k iti urez multa bafta si sa iti revii cat mai repedewinking

| flooooo a răspuns:

Mey eu imi doresc sa fie k voibig grin dar nu vad valoarea unei astfel de relatii... eu cand am fost suparat m-am orientat spre prieteni, altceva e cand vorbesti cu cineva pe care cunosti de o viatatongue Din partea mea numai bine pentru voi oricumwinking