Sincer eu chiar as vrea sa vb cu o fata care sa imi destainue mie ceva si eu ei ceva care ma doare, caci sintem staraini si mai usor e sa vb deschis. Pentru ca doar vb si ne indrumam. Skype id cretusandu
Sexigirl12@ de ce nu incerci sa te ajuti singura si sa treci peste orice greutate chiar si cea de Singuratate... E greu, nu mai e cum era deodinioara, acum este cu totul atlfel. multi zic ca vor sa te ajute iti cer ID sau ce iti cer si te iau la misto. Cel mai bine este sa treci tu peste orice imprejurare Singura.
Mult Succes!
Vino pe : http://godsgaming.com/forum/ acolo o sa te simti bine :) Multi prieteni, distractie si de toate :)
Nu ai nevoie de un iubit intr-o viata poti sta si cu prietenele iesitzi la o cafea etc Sunt sigur ca toate fetele sunt frumoase dar nu trebuie sa cautzi in matrimoniale stai mai bine cum este cai ma bine asa
Daca aici iti cauti alinarea... chiar e grav pentru tine nu o lua in nume de rau dar daca te simti singura ar trebui sa ai un prieten langa tine, nu un strain gasit aici Stiu cum e sa te simti singur si nu cred ca e vreun sentiment mai greu Eu sper sa treci peste si fara ajutorul cuiva de aici:p Asa k iti urez multa bafta si sa iti revii cat mai repede
Mey eu imi doresc sa fie k voi dar nu vad valoarea unei astfel de relatii... eu cand am fost suparat m-am orientat spre prieteni, altceva e cand vorbesti cu cineva pe care cunosti de o viata Din partea mea numai bine pentru voi oricum
HappynewCenusa întreabă: