| xxDudaxx a întrebat:

Ma simt cam vinovata. Ieri vorbeam cu iubitul meu ..na distanta isi spunea cuvantul nu ne-am mai vazut de vreo sapamana si ceva pentru ca e plecat. Nu am mai cedat de mult sa plang in fata lui,dar devenisem sentimentali,iar eu incercam sa par nepasatoare. M-am trezit ca o fraiera sa ii spun ca poate il iubesc dar nu mai sunt indragostita de el, ca poate nu o sa ramanem impreuna pentru todeauna (voiam doar sa il ranesc cred pentru ca e la distanta de mine).El zambea,eu ii ziceam ca iubirea se pierde,el spunea ca "infloreste ",se"ingroasa" "se consolideaza" si ca oricum nu ma crede. Mi-am cerut scuze,i-am zis ca il iubesc dar e o perioada grea pentru ca vorbim rar,amandoi trebuie sa ne concentram pe ce avem de facut. Am ras,am glumit,iar la sfarsit mi-a spus ca ma iubeste si ca in ultima saptamana eu am i-am zis "bine,te pup,pa-pa". L-am vazut ca astepta sa ii spun si eu.mi-a zis ca incepe sa creada ca nu il mai iubesc pe bune. Vreau doar sa ii dau o lectie,mi-am cerut scuze dupa.i-am zis ca o sa fie mereu in inima mea,de fapt inima mea,doar ca e greu fara el. Cateodata il reconstitui asa din memorie si mai stiu doar mirosul lui, in rest imi ramane sa ii aud vocea din cand in cand, cand ma suna el... Credeti ca am exagerat? Cum ar trebui sa ma port?

2 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Bună şi ţie...ăăă stai nu ne mai salutăm? ok, hai că acum citesc...

10 minute late.

Da, ai exagerat.

| Mitza_Mihai_1997 a răspuns:

Eu zic ca timp-ul o sa isi spuna parerea... daca va este menit sa fiti impreuna, o sa fiti pentru mult timp. Daca nu, o sa intalnesti pe altcineva cu care o sa te intelegi mult mai bine. Iti urez bafta in cautarea acelei persoane, desii o sa iti fie usor daca ai un caracter frumos.