anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt complexat cu lungimea penisului.16 lungime si 15 cm circumferinta mi-se pare banal.voi ce parere aveti.mentionez ca am 20 ani

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunile penisului tau se incadreaza in limitele normale, avand in vedere ca dimensiunile unui vagin dezvoltat normal se situeaza intre 8-11 cm adancime si 2, 5-3 cm largime a canalului vaginal. Un penis mai mare decat media, de obicei va provoca in cazul majoritatii femeilor senzatii de discomfort in locul placerii si satisfactiei dorita. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Circumferinta de 15 cm, la o lungime de 16 cm, nu este mica. Ea va mai creste odata cu cresterea penisului.

| peperonies a răspuns:

Poti sa il ai si de 30 oricum esti singurul care il vede.

| Aurora99 a răspuns:

Buna! sunt gay si pot spune ca mi-ar conveniiwinking

| CristianSM a răspuns (pentru Aurora99):

Mo sugi si mie daca e?

| 17Ioana a răspuns:

Este o vorba, mica dar ridica! Barbatii se cred mai barbati daca au palosul mare, barbatia nu tine in asta, daca vrei sa nu fi banal, o poti face prin alte moduri. Legat de dimensiuni, sunt exact pe placul meu! Daca este prea mare, nu provoaca decat disconfort si nici cine o are nu simte mare lucru in timpul actului sexual daca partenera are vaginul mai mic.

| BB4Eva a răspuns:

E super ok (nu-s homo laughing). Eu am aproape 14 ani, 13 cm lungime si 12-13 cm grosime. E bine pentru varsta mea? Ce parere aveti?

| AndreiV1111 a răspuns:

E chiar foarte bun eu am 14 ani aproape 15 si il am de 13 cm