| AliceAnnnnna a întrebat:

Ma simt complexata, iubitul meu când ies cu el la o simpla plimbare se uita permanent după altele care trec și ma frustreaza cel mai mult ca se întoarce după astea de 14-15 ani fără sutiene și au ce sa le sara când merg. Problema mea e ca nu pot sa ma îmbrac la 22 de ani cum se îmbracă ele pentru ca nu am ce arata + ca am mai încercat asta și am fost jignita ca am muguri. Nu pot sa îmi scot la iveală spatele gol sau umerii pentru ca eu am umerii foarte lați si mâinile foarte groase la tricepsi. Am 1, 80 si ceva si mi-as dori si eu sa fiu finuța. El când suntem in pat rade si îmi tot da bobârnace pe sâni si ma întreabă de ce sunt dezumflați (sunt conici la forma) si de ce nu am sfârcuri straight face. Acum câteva zile a zis ca nu a mai văzut sutien ca al meu (port cupa A mărimea 98) si va dați seama cum se văd niște Cupe tip triunghi la sutien cu o mare distanță între ei, cum ii numește el "sutienul tip clown".
Dacă slăbesc si ma duc la sala tot lata sunt si grosolana din cauza oaselor, mai ales ca nu sunt simetrică la corp, am o ușoară scolioza cred ca am un sold mult intr-o parte si sunt cocoșată (mi se vede spatele curbat, coloana).
Mereu pățesc lucrurile astea intr-o relație si ma frustreaza îngrozitor. Sa întorci efectiv capul pe strada la altele, adică te holbezi si întorci capul si te uiti insistent, iar eu când vorbesc cu tine te uiți in alta parte si nici nu îmi dau seama dacă ma asculti când vorbesc. Nu știu ce sa fac, la sala mi s-a spus ca nu prea am cum sa îmi lucrez fundul ca am un os care împiedica dezvoltarea mușchiului si de aia este egal cu spatele, sânii orice creme folosesc nu funcționează, tot una e super mică si cealaltă puțin mai mare decât prima dar se vede diferența groaznic si nu am sfârcuri (toată lumea se mira).
Nu știu ce sa mai fac, dacă adopt anumite ținute tot o sa ma vadă cineva fără ele, tot se ajunge la sex și zambete ironice.

Răspuns Câştigător
| Saiko10 a răspuns:

Mai daca iei fiecare detaliu negativ normal ca o sa crezi ca nu arati bine, toata lumea are ceva ce nu le convine la corpul lor, daca esti tu in poza aia esti departe de cate chestii negative ai spus despre tine. si daca te intreaba un iubit de ce ai sanii asa mici i spui ca sa se potriveasca cu pl lui laughing

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ajungi departe cu el

| cristi202 a răspuns:

Ii zici "iubitul" tau? Nu crezi ca e prea mult? Ca merita un şut sa ajunga pana la alea dupa care se uita? Daca el nu te respecta, daca el nu te vede ca fiind cea mai frumoasa, chiar daca nu esti (nu toate fetele au alura de miss), nu merita sa fie iubitul tau. Poate il iubesti, dar oricum ai arata, meriti mult mai mult decat atit. Meriti sa fii iubita asa cum esti. E trist ca in ziua de azi baietii vor mai mult sau doar sex, si de aceea ai aceste experiente negative, dar eu te incurajez sa astepti. Am cunoscut o fata de 20 de ani, care, ca si tine, nu avea corp, arata efectiv ca un copil, nu avea sini deloc. In plus, mai avea probleme serioase la coloana. Era frumusica fizic doar la fata. Si o personalitate placuta avea, aveai cu cine vorbi. A asteptat cam mult, dar la 26 de ani a dat de iubirea vietii ei cu care s-a si casatorit. O iubeste pentru ceea ce este ea, nu pentru cum arata. Si sunt sigur ca acel baiat nu a jignit-o in momentele care ar fi trebuit sa fie cele mai frumoase pentru faptul ca nu are sani.
M-as bucura daca ai intelege un lucru: nu tu cu sanii tai esti defecta, ci toti care s-au luat de tine in aceasta privinta au defecte in gindirea lor. Cauta baiatul care sa nu aiba astfel de defecte, si el te va face fericita.

| RAY a răspuns:

Cei drept are glume bune iubitul tău, faza e de ce sta cu tine dacă nu e atras de tine? Poate glumește mai știi

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... ai putea sa te desparti de baiatul respectiv, nu?

Dar nu conteaza, orice zicem pare ca este irelevant pentru tine, pentru ca si in celelalte intrebari ai primit raspunsuri foarte bune legate de obsesia ta despde fizic, si totusi vad ca continui sa spui despre asta.
Pai cu ce putem sa te mai ajutam?

| SilentRain a răspuns:

Nu-i nimic defect la tine, cine nu te accepta așa cum ești mai bine sa te lase în pace
Iubitul tau e un dobitoc care se uita după copii, mi-o fost sila și să scriu fraza asta... orice ce băiat normal la cap nu se uita după fetițe de 14 -15 ani...

| AliceAnnnnna explică (pentru SilentRain):

Dacă arata ca la 20-30 de ani, se uita…

| SilentRain a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Nu cred că domină atât de mult copilele cu aspect bătând, daca ar fi fost așa gagica lui nu ar fi sesizat varsă lor și s-ar exprima diferit în sensul că iubitul ei sa uită după fete mature, eu nu cred că ea le-a întreb pe acela fete ce varsă au, pur și simplu din mers și-a dat seama după aspecul lor varsta fragedă

| DianaBlajovan a răspuns (pentru SilentRain):

La 15 ani nu mai ești chiar un copil, la 14 ani da ești, pentru că faza de dezvoltare denumită ca și copilărie este între 2 și 14 ani, dar la 15 nu ești, 15 ani este uneori considerat a fii în aceeași grupă de vârstă ca și 22 de ani, până și Organizația Mondială a Sănătății spune că tineretul este între 15 și 24 de ani, iar un studiu din SUA a arătat că tinerii între 18 și 24 de ani au aceeași structură a creierului ca "copiii" cu ghilimele de rigoare de 15-17 ani. Deci practic la 22 de ani nu e chiar un adult, ci un adolescent mai mare pentru că oamenii devin adulți la 25 de ani, iar maturi la 35 de ani. Deci pentru un tânăr de 22 de ani să se uite după țâțele fetelor de 15-17 ani nu e la fel de rău ca pentru un bărbat de 30 de ani. Deși sunt de acord că este cam urât să te uiți la 19-22 de ani la fete care nu au nici 16 ani, și într-adevăr e foarte aiurea să te uiți la copiii de 12-14 ani care sunt încă la faza preadolescenței și nici nu au creierul dezvoltat ca a unui adolescent de 15-17 ani. Dar vreau să îți spun că este perfect normal să te uiți la fete adolescente de 15-17 ani care au țâțe mari dacă ai între 18 și 24 de ani, și nu ești niciun "pedofil" sau ceva de genul, pentru că practic el nu se uită la niște "copii" ci la niște fete dezvoltate care arată ca niște femei adulte, ăia care se uită la "copii" sunt pedofilii adevărați care se uită la fetițe prepubescente de 4-10 ani, iar aceea sunt întra-devăr niște ființe dezgustătoare și niște bolnavi psihici, pentru că nu este nimic atrăgător la aceste fetițe care nu sunt dezvoltate sexual deloc și sunt încă în stadiul Tanner 1 și nici nu își doresc sex la acea vârstă fragedă a inocenței. Majoritatea fetelor de 15 ani nu mai sunt virgine, și este și considerat rușinos să mai fii virgin la 15 ani. Acum nu spun că e ok pentru un tânăr de vârsta lui să facă sex cu un minor, e una să te uiți, să admiri frumusețea cuiva și alta să faci sex, este ok să te uiți, dar nu e ok să acționezi, și să faci și sex cu ele, iar deja de la o anumită vârstă (după 30 de ani) e deja penibil chiar și doar să te uiți după fete minore/adolescente. Conluzia, este că întra-devăr nu e ok ce face el, dar să-l numim un "dobitoc care se uită după copii" e prea dur. Este normal din punct de vedere biologic să se uite după ele dacă sunt dezvoltate și nu arată ca niște copii, așa ne-a făcut mama natură, ce nu este normal e să pui aceste gânduri în aplicare și să vrei să faci sex cu aceste fete, sau să te uiți după fetițe din alea mici de 5-6 ani, ăștia sunt adevărații dobitoci care se uită după copii, ăia care se uită după fetițele care nici nu au început încă pubertatea și sunt încă în stadiul Tanner 1. Și într-adevăr, la 12-14 indiferent cum arată, psihologic sunt copii, ba chiar se mai uită încă la desene dar nu vor să recunoască, dar cei de 15-17 ani nu sunt copii nici fizic nici psihologic, și nu e un nenorocit tipul ăla dacă li se pare că sunt atrăgătoare, dar nu vrea neapărat să facă sex cu ele, l-ai demonizat un pic prea mult, întra-devăr e cam nesimțit și o tratează pe iubita lui ca pe un gunoi, dar un pedofil, sau "un dobitoc care se uită la copii" nu e cu siguranță, aia e cu totul și cu totul altceva.

| Sofer a răspuns:

Orice băiat când e cu iubita pe strada ii mai zboară ochii după altele. Nu te panica.

| SG1995 a răspuns:

Nu ai de ce să fii complexată. You're fine in the way how you are. Tipul e bădăran, și clar e cazul să i dai papuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ce face. Lucrează la atitudine. happy
Simte-te frumoasă și ceilalți te vor privi la fel!

Răspuns utilizator avertizat
| Iunicu a răspuns:

Încetează să te mai simți complexată. Nu ai nimic. Nimeni nu este perfect.
Avertizează-l că dată viitoare când va întoarce capul după o femeie în timp ce te tine de mână, vei face cu ochiul primului bărbat pe care îl întâlniți.

| Iunicu a răspuns:

Dacă poza de la profil este a ta, ești foarte frumoasă iar el un bleg.

| Adolf8 a răspuns:

Fiindcă în România este la modă să nu te respecti pe tine însumi, acele fete nu au părinți sau nu au parte de o educație, iar băieții clar că se uită insă nu cu toții, când deja te uiți insistent este ciudat, chiar nici eu nu o fac, însă multi alții o fac! Ideea este in felul următor, nu contează că te uiți din moment ce ai o apariție la care te poți uita, este omenesc, dacă ar fi interzis atunci legea ar interveni și ar sancționa pe unele femei care au o îmbrăcăminte de parcă ar face stradă.