Draga Suflet,
A fi Gay nu este o rusine.Suntem cam 7 miliarde de oameni pe planeta, si nu exista nici un om asemanator tie 100%, asta inseamna ca esti unic.Fii bucuros pentru asta, nu trist.Trebuie la final sa accepti ca asa te-ai nascut. Daca vei accepta viata iti va fi mai usoara, dar daca vei continua sa negi mereu ca nu esti ceea ce esti, atunci viata iti va fi mai grea.Iti este frica sa recunosti ca esti Gay din cauza societatii in care traim, sau ca te sperie gandul ca va trebui sa iti imparti sentimentele cu persoane de acelasi sex probabil.Crezi ca nu este normal, pentru ca normalul a fost impus de societate.Trebuie sa lasi societatea in spate pentru a evolua, daca vei ramane mereu in ea, vei sta asa, asteptand ca sa se schimbe ceva.Insa schimbarea tu trebuie sa o faci.Esti Gay si esti OK!
Eu am aceias problema dar faza este ca eu sunt un anti social si gen chiar azi am venit dintr o excursie si nu vorbeam cu nimeni si un baiat care are prietena a venit la mine si tot il evitam, dar de obicei cand eram doar noi doi se urca pe mine uneori si ma lua in brate si normal ca l evităm ca de... mentalitate impusa de societate dar faza e ca l plac si sufar dupa el dar mi e sa nu se fi jucat, sa fie friea lui asa, fara bariere sociale, ca asa facea si cu unele fete dar la mine insista mai mult
George0197 întreabă: