Tu faci sex cu asta numai pentru ca-i sarmant si arata bine?
Dar el da vreo ceapa degerata pe tine?
Inca n-ai trecut peste fostul. Nu a fost prea indicat sa te bagi intr-o alta relatie cand tu n-ai depasit-o pe precedenta de 3 ani. Nu e corect pentru actualul pentru ca nu prea te atrage 100%.
Nu, am zis ca au trecut 3 ani de cand nu mai sunt cu fostul.
Eu am zis ca n-ai depasit-o pe precedenta de 3 ani adica in decurc de 3 ani de cand sunteti despartiti inca n-ai reusit sa treci de fosta relatie cu totul.
Buna. Nu e deloc ok sa iti vina in minte fostul de fiecare data cand faceti sex.Inseamna ca undeva acolo in creier e o lipsa si actul sexual nu e la fel de satisfacator pentru tine? Fie asta, fie inca tii la acel individ.Din respect pentru actualul, incearca sa il uiti si sa te concentrez pe ce ai. Daca nu, rupe relatia.Nu merita nimeni sa fie tratat asa.
Nu te atinge, cum te atingea fostul. A fost mult mai plăcut sexul cu fostul.
Și acum întrebarea logică, de ce te-ai despărțit de fostul, dacă după 3 ani încă îl visezi?
El a vrut, a spus ca nu mai simte ca inainte si nu doreste sa lupte.
Nasol de tine. Ești intr-un triunghi amoros, dacă pot spune acest lucru. Adică actualul prieten e ok la orice, mai puțin la sex; sexul era mai bun cu fostul. Nici nu știu ce sa zic mai departe. Ideal ar fi să știe și prietenul, dar dacă ii vei spune ca sexul cu el nu e la fel ca sexul cu fostul, îl vei umili de-a dreptul. Orice bărbat viseaza și crede ca-și satisface partenera ca nimeni altul.
Sincer nu are rost sa stai cu cineva într o relație din mila și doar de dragul de a fi.
Mai bine luai o pauza de la relații de la început, nu ești pregătită de una când nu ești vindecata complet.
Și nu îmi pot da cu părerea mai mult, pentru ca nu iti cunosc situația amoroasa cap coada( însă pare ca ai obsesie pentru fostul și crede-mă nu e ok).
Au trecut 3 ani, am incercat relatii si cu altii, si tot la fel ma gandesc la fostul, dar doar la sex. E ceva foarte aiurea pentru mine.
Înseamnă că obsesia este la capitolul ala și ca nu simți atracția față de alții.
Uita tot ce a fost și gata, ca dacă era ce trebuie nu era azi " fost"
Sfatul meu este sa va despartiti. Actualul merita o femeie care sa-l aprecieze, nu una care sa se prefaca ca-l iubeste. Nu a gresit cu nimic actualul ca nu esti tu pregatita de o relatie. Nu faci decat sa aduni frustrari si animozitate fata de actualul iar cand "se va sparge buba" cum se zice, il vei rani pe actualul, care nu a gresit cu nimic. Fuguta si te trateaza si abia apoi implica-te intr-o relatie.
Tine minte, actualul tau NU A GRESIT CU NIMIC ca nu te simti tu dornica de sex cu dansul. Este decizia ta mentala de a fi in continuare atrasa de fostul. Actualull incearca doar sa te multumeasca si sa te faca se te simti bine. Faptull ca ai tu un blocaj mental fata de actualul si nu poti "simti aceeasi placere" este strict vina ta, NU a lui. Daca continui asa, nu faci decat sa duci relatia catre un dezastru si vei distruge increderea unui om iremediabil, iar acel om nu va mai aborda relatiile cu altele cu increderea care o are acum.
In felul in care esti acum, nu faci decat sa faci rau unui om care, repet, nu a gresit cu nimic, decat ca NU ESTE FOSTUL!
Ai inteles gresit. Eu tin foarte mult la el, suntem ca o echipa, si prieteni, si iubiti. Ne apreciem mult reciproc! Orice om am intalnit dupa fostul, mereu s-a intamplat asa in sex. Bineinteles ca la mine e o problema, dar eu nu imi doresc sa fiu asa. Nu mai sunt cu fostul de 3 ani si tot asa am ramas. Nu sunt frustrata si nici animozitate nu am - macar stii ce inseamna cuvintele astea?
"Decizie mentala de a fi in continuare atrasa de fost" - nu e vorba de atractie, ca el nici macar nu mai e in tara, si oricum atractia se simte pur si simplu, nu exista decizie. si decizia mentala...nu exista, pentru ca eu nu vreau sa simt asa si am si scris ca stiu ca e gresit. Dar este ceva incontrolabil, ca gandurile sa fuga intr acolo, sa il simt pe el cand il sarut pe iubit. Tot ce ai facut e sa scrii un raspuns rautacios si lalait cu concluzia ca actualul nu a gresit, si in care ma judeci pe mine. Se simte misoginismul din raspunsul tau
Ai citit pe diagonala si nu mai acuza de misoginism tot ce nu este conform asteptarilor tale. Nu esti perfecta, iar aia care iti spun asta NU SUNT MISOGINI cum ai vrea tu sa-i etichetezi.
Citeste cu atentie: am spus ca aduni frustrari si animozitate, NU AM SPUS CA ESTI frustrata. Asa se intampla cand citesti pe diagonala cu emotiile intinse la maxim.
Da, adevarat, ce simti pentru fostul este incontrolabil, dar sustin ce am zis mai sus: toate asta NU REPREZINTA vina actualului. Actualul incearca sa te faca sa fii fericita si din punctul lui de vedere, el crede ca reuseste. Ai sa stai cu el in relatie 5 ani, 7 ani, 10 ani si ai sa-i spui la final ca nu esti fericita, ca tot acest timp te-ai gandit la fostul, ca nu te-a satisfacut cum o facea fostul? DESPRE ASTA VORBIM. Citeste mai cu atentie.