| RezroL(̾●̮̮̃̾•̃̾) a întrebat:

Ma simt groaznic...Acum 4 zile prietena mea s-a despartit de mine. Dupa acea zi eram fresh imi sarea gandul la multe alte fete dar dupa jumate de zi, Imi veneau numai greturistraight face, Am tinut la ea...Si acum ma simt ingrozitor I don't want to see Mie rau.Cum sau ce pot sa fac sami revin din aceasta stare sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caramelooo imi place ca imi pui in aplicare sfaturile intr-un stil mai barbatesc, dar nu prea imi place sa imi copiezi ideile...In fine,eu cred ca tu esti capabil sa treci peste aceasta despartire,e clar ca te atrag alte fete si o fata te-ar putea ajuta sa o uiti,dar nu sunt sigura daca asta e solutia,pentru ca fata aia ar putea sa te plictiseasca sau tu ai putea sa o compari tot timpul cu fosta si asta nu ti-ar lua gandul de la ea.E ciudat ca te simti rau si fizic,asta nu prea inteleg, dar cred ca nu voiai sa fii afectat de aceasta despartire si te gandeai ca o sa-ti fie mai bine cu altele, distrandu-te si nepasandu-ti de ea.Nu stiu daca tu mai vrei sa va impacati sau nu.Si sa o uiti nu este un lucru simplu,este complicat,dar nu imposibil,timpul te poate ajuta,iesirile cu prietenii,filmele amuzante,trebuie sa ai mereu o stare buna ca sa nu te simti rau,sa iesi cu baieti amuzanti care sa spuna glume bune sau ceva de genu,sau sa faceti misto de oameni eu stiulaughing. Daca te ajuta,ai putea sa vorbesti cu fete,sa filtrezi dar nu prea evident,pentru ca o alta fata cu care doar te distrezi te va scoate din aceasta stare pe moment,nu pe o lunga durata,dar ai putea sa vorbesti cu o amica care mai tarziu sa devina ceva mai mult,incearca sa iti mentii mintea ocupata si sa te gandesti la lucrurile care te fac fericit,la ceva benefic pentru tine,incearca sa faci lucruri care mereu ai vrut sa le faci,aventuri si experiente noi,sa te concentrezi pe propria persoana sa te schimbi in modul in care vrei,sa lucrezi la a transforma dragostea in ceva placut,in ceva mai putin dureros,sa ramana doar amintirile frumoase,iar atunci cand simti nevoia sa o suni,sa iti vina in cap ceea ce a facut gresit.Dar daca vrei sa fii din nou cu ea,nu o cauta si nu ii arata cum te simti,poate mai dai vreun semn de viata,o mai saluti sau te mai bagi in seama subtil,te oferi sa ramaneti amici si mai filtrezi uneori k ea,dar nu te arati interesat,ci nepasator,inaccesibil,indiferent,fustangiu, fericit, ca sa se trezeasca dorinta in ea de a te recuceri, de a te avea din nou.Dar tu stii ce vrei asa ca gandeste'te bine si incearca sa pui in aplicare sfaturile pe care noi ti le dam pe TPUhappy

4 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sa ai erectii nu greturi ca doar nu esti insarcinat ce naibii.

| MMadalina a răspuns:

Ce faci? O lasi in pace, iti vezi de treaba ta. Hai ca nu e chiar o tragedie laughing

O zi buna!happy

| Dizzyz a răspuns:

Ce sa-ti fac daca nu-ti faci prietena pe la 17-18 ani.Te parasesc daca ai sub 17 ani. DALE NAIBII! Si eu am patit asta de multe ori

| CaRaMeLooO a răspuns:

BUN venit in club.Asa deci. puteai sa spui si tu un motiv, dc sa desp de tine? cel mai simplu lucru care poti sa il faci este sa o uiti. pur si simplu distreazate mergi intr-un club agata niste fete.regleaza-lesmug s-au daca vrei sa o recuceresti pe fosta prietena.prefate neinteresat de ea.indiferent fa-o sa te iubeasca din nou.nu vb cu ea, incearca sa te dai la o prietena buna de a ei.indiferent ca o sa te refuze dar sa fii sigur ca prietena aia sa ii spuna ei.Sa fie geloasa sa tanjeasca sa te aiba din nou fa-o sa se reindragosteasca de tinesmug Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundasmug?