anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă simt îngrozitor.Mă urăsc pe mine.Aş vrea să nu exist.Fostul meu iubit e...prostituat.Partea cea mai rea e că se vinde pentru bărbaţi.Şi eu tocmai acum am aflat.Prietenii lui ştiuau asta, eu fiind singura care nu ştia despre asta.Mi-a ascuns adevărul.Eu pentru el am fost doar soluţia să scape din tot rahatul ăsta.Cel mai bun prieten al lui a spus că e numai vina mea că nu am aflat nimic despre el,că nu l-am făcut să se simtă în largul lui, nu a reuşit să capete încredere în mine să îmi spună.Mă simt atât de rău.Nu vreau să intru în depresie.Acum,nu o să pot avea o relaţie normală.Nu o să găsesc niciodată un bărbat care să mă protejeze,să fie lângă mine,să mă iubească...fără să mă judece. Dacă apare cineva în viaţa mea, nu o să mă înţeleagă.O să mă judece şi o să plece.Cum aş putea să trec peste asta? Amintirile oricum rămân, dar vreau să merg mai departe.

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

1. Nu cred ca exista o solutie usoara sa treci rapid peste genul asta de informatie. Eu unul as fi mai mult decat socat, mai ales pentru ca nu mi-a spus. Si minciuna prin omisiune tot minciuna e.

2. Cel mai bun prieten al lui e un dobitoc notoriu. Trebuie sa fii profund imbecil sa afirmi ca tu esti de vina ca el nu a avut destula incredere sa-ti spuna.

3. Ba o sa ai o relatie normala si-o sa gasesti un barbat cum trebuie, chit ca n-o sa fie perfect, nu sunt atat de multi prostituati baieti asa ca nu-ti face probleme.

Autosugestia e cel mai bun mod de a nu intra in depresie sau a iesi foarte repede din ea. Un episod depresiv de vreo luna doua in urma unei astfel de vesti soc e relativ normal insa e bine sa nu lasi depresia sa te tina in casa, plangand si atacand frigiderul.

De ce te-ar judeca cineva pe tine? Nu tu ai gresit iar un barbat barbat va trebui sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum meriti pentru a primi si el iubirea pe care o merita.

6 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Fata, gandeste si tu logic putin.
te urasti pentru ca el o lua la ochiul maro sau ca o dadea acolo?
eh, ma rog, daca in timpul in care erai cu el ii faceai oral, ai toate motivele sa te urasti.
dar trecem peste asta.
chiar daca iti spunea, era clar ca te desparteai de el.
minciuna te fereste de suferinte.
daca vrei sa mergi mai departe, o vei face, dar daca te gandesti ca toti sunt la fel si o iau la ochiul maro in timp ce is cu tine, pai numai peste aia o sa dai.
capul sus, fii mai atenta pe viitor si nu te astepta ca ceilalti sa te protejeze si ce mai vrei tu, daca tu nu oferi nimic, si cum a zis si el, daca nu ii faci sa se simta in largul lor cu tine.

| stejara2 a răspuns:

Buna seara! Nu as intelege de ce sa te judece?
Cu ce esti tu vinovata pentru tot ce a fost vechiul tau iubit?
Cine te va iubi, o va face fara sa priveasca in urma, ci doar in prezent si viitor!
Sus fruntea! mai exista,, oameni!"

| Oana92 a răspuns:

De ce sa te judece pe tine? Nici macar el nu ar trebui judecat, cu atat mai putin tu...

| drogh a răspuns:

Gandeste-te ca e mai bine ca ai aflat acum decat sa afli prea tarziu. E foarte rau, asa-i, ca ai fost impreuna cu cineva care nu a fost sincer cu tine dar nu trebuie sa te urasti. Se mai intampla si dezamagiri cand pui prea mult suflet acolo unde nu trebuie. Capul sus pentru ca nu e sfarsit de lume. Nu se stie niciodata cand o sa intalnesti persoana perfecta dar va trebui sa o pastrezi langa tine si sa nu o pierzi si mai ales sa nu-i dai motive sa plece sau sa te judece. Treci peste ca sa nu suferi. Nu te mai gandi la problema ta si fa diverse activitati care sa-ti ia gandul de la asta.

| Miky1 a răspuns:

Si care e problema, daca e FOSTUL?

| tragic a răspuns:

NU ai de ce sa te urasti pe tine. Pe el trebuie sa-l urasti. A fost un nesimtit ca ti-a ascuns adevarul in tot acest timp.NU mai fi asa pesimista. O sa-ti gasesti jumatatea. Doar ai rabdare