| withoutname_1318 a întrebat:

Ma simt penibilsad, simt ca relatia noastra nu mai merge si dupa nici juma de an de cind sintem impreuna...ma-ntreb:ce va fi mai departesad? cred ca va-ti dat seama ca e vorba de mine si prietenul meu, nu mai e nimic cum era inainte, ne certam din ce in ce mai des iar atunci cind ne vedem maxim o ora stam lipiti unul de altul dupa care fiecare face ce are de facut(ne vedem destul de des). Cel mai straniu e faptul ca de fiecare data cind ne certam, pina la urma ajungem la concluzia ca ne iubim ft mult si ca ni-ar fi rau amindurora daca am pune punc relatiei.
Parca sunt captiva intre doua idei si nu stiu sigur, care, de fapt, e cea adevarata, uneori imi vine sa pun punct acestei relatii, sa ma opresc aici...insa doar gindul ca as putea ramine fara el ma infioarasad! Il iubesc mai mult decit pe propria-mi persoana, as da orice sa reintorc timpul in care ne iubeam si ne simteam bine indiferent de circumstante dar simt ca nu mai pot face nimic. Ultimile dati cind am facut dragoste nici macar nu o faceam pina la urma, nu mai avea chef.Nustiu care sunt cauzele faptului ca am ajuns aici, nu stiu ce sa mai fac ca sa aflu odata ce simte el cu adevarat.De fiecare data imi zice ca ma iubeste, ca sunt singura persoana in care are cea mai multa incredere si pe care a iubit-o vreodata cu adevarat.Am gresit de multe ori in fata lui si de fiecare data ma ierta insa simt ca clipele alea intense in care ne lasam ambii, pur si simplu, lasati de val...au cam disparut, nu pot zice ca nu sunt, dar parca nu suficient de des(pentru mine). Simt ca ma iubeste si ca de fiecare data cind suntem pe punctul de a ne desparti, face orice ca sa impiedice acest lucru, insa nu mai e cum era.NU MAI E sad.
In fine, cu starea pe care o am as scrie un roman aici, insa presupun ca va veti plivtisi citind(daca nu v-ati plictisit inca). As vrea sa stiu si eu parerea voastra referitor la ceea ce v-am povestit. Ce trebuie sa fac? Cum sa fac sa fie bine? Care ar putea fi cauza faptului ca nu mai suntem ceea ce eram? Poate fi vorba doar de o perioada mai proasta a relatiei noastra, care mai tirziu va reveni la normal, sau e ceva mai grav? Sunt o mie de intrebari care ma framinta si nu stiu cind voi gasi raspunsul lor.Imi cer scuze ca am scris atit de mult dar chiar am nevoie de ajutorul vostru.

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, se poate sa fi intervenit monotonia in relatia voastra sau poate e o perioada mai putin favorabila, insa cu rabdare, iubire, respect si comunicare veti putea trece peste toate...
Fiecare mai trece printr-o perioada mai aiurea si trebuie sa intelegem ca intr-o relatie nu poate fi totul numai miere si toate inceputurile sunt superbe, clipe de neuitat. Dar totusi, o buna comunicare e esentiala, daca 2 oameni se iubesc cu adevarat, pot ajunge la un numitor comun si sa fie totul bine, insa depinde de voi 2 in egala masura si cat de mult doriti ca relatia sa mearga cum trebuie.
Si eu cu prietenul meu acum trec printr-o perioada care mie nu prea imi place.Adica ne vedem ceva mai rar, parca nu mai e ce a fost si acum parca e asa fara farmec insa iubirea exista si asta e cel mai important, iubire pentru. el ma face sa lupt pentru.relatia noasrtra si sa incerc sa il fac fericit si sa fiu si eu fericita.Intre timp apar diferite certuri, sti, ca sa pipereze relatia, dar nici exagerat ca se umple paharul si nu e ok.
Cred ca tot ce simti trebuie sa ii spui lui ca e iubitul tau si sigur te va intelege si probabil daca te iubeste va face tot posibilul ca relatia sa decurga cum trebuie, bafta.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Schimba lenjeria!

| Andru_6975 a răspuns:

Pai. in primul rand ceau.eu zic sa va vedeti mai rar.si vezi atunci cu merge relatia. sau sa luati o pauza de`o saptamana pentru timp de gandire.sau poate e cum ai zis si u. o perioada mai proasta.Am patit si eu din astea dar sau rezolvat cu timpul.sti cum e "Iubirea invinge tot". asa si la voi daca va iubiti mult muult de tot imposibil sa nu isi revina relatia.papa te ast sa imi spui daca ati revenit la normal. Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am un raspuns pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine asa ca te inteleg perfect