| catthshshshs a întrebat:

Ma simt rau astazi...simt ca vreau sa ii enervez pe cei din jurul meu, am tendinta sa ranesc. Sa va spun ce mi s-a intamplat astazi: eram la prietenul meu si vorbeam cu el si l-a un moment dat mi-a atras atentia ca nu am facut ceva bine si m-am suparat pe el si astfel am ajuns la o intreaga tirada de asa zise reprosuri...simteam nevoia sa ii spun ca vreau sa ne despartim si i-am spus ceva de genul "daca vom mai continua in felul acesta mai bine o rupem!", iar el mi-a spus cu lacrimi in ochi " de ce vrei sa ma lasi?"
Imi este mila de el, il iubesc, nu as renunta niciodata la el, viata mea fara el este imposibila dar uneori simt nevoia sa il "lovesc" si sa il vad ca sufera. Pentru amandoi a inceput sesiunea de examene, sunt stresata si simt ca nu mai fac fata!
Ce sa fac sa nu ma mai port asa cu el?! Si ce sa inteleg eu din atitudinea lui?sad

Răspuns Câştigător
| DenisaMetal a răspuns:

Pai din cate ai spus tu, sa stii toti avem momente de asta si mai avem nevoie sa ne descarcamsi poate tu ai facut-o pe persoana iubita normal neintentionat. Trebuie sa sa ii ceri scuze si spune-i ca nu il vei lasa niciodata pentru ca il iubesti nu vei renunta niciodata la el.Si ca fiecare om de pe glob avem iesiri. :*

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Hotaraste-te!
Iti inspira mila sau il iubesti, sunt doua chestii total osebite. Iti vine sa-l lovesti din senin, esti intr-o stare de anxietate, stare caracteristica celor aflati in fata unui examen, ti se pare normal?
Mie, nu! Poti consulta un psiholog, nu te grabi sa-mi dai stupid, la psiholog se duc oameni cu functii, deci, nu -i loc de rusine, injosire, jena. "Cei ce spun ca sunt perfect sanatosi, aceaia, cu siguranta sunt bolnavi!"
Biatul ti-a atras atentia cu scopul de a te ajuta in vreun fel, nu mi se pare corecta atitudinea ta, nu era cazul sa debitezi colericitate in exprimare, cu atat mai putin sa aduci amenintari, gen: "daca mai continuam in felul acesta mai bine o rupem!" Dimpotriva, trebuia sa-i fi recunoascatoare!

| catthshshshs explică:

Ne-am impacat apoi, dar uneori ma trateaza ca pe un copil.Si da, il iubesc!

| catthshshshs explică:

Va multumesc frumos la toti pentru raspunsuri si da, am sa incerc sa ma port mai frumos cu el!
Cred ca stresul din preajma examenelor este de vina pentru ca ceva de genul asta s-a intamplat si in luna ianuarie, la cealalta sesiune.Va multumesc happy

mariana
| mariana a răspuns:

Eu cred ca esti prea rasfatata si nu ai control asupra iesirilor tale, consideri ca toti trebuie sa-ti faca pe plac si de aceia prietenul tau apreciaza ca, te porti ca un copil si te trateaza ca atare. Maturizeaza-te si comporta-te ca un om responsabil. Sa stii ca vorbele aruncate la furie, ii ranesc pe cei dragi si acestia chiar daca te iarta, acele vorbe nu le pot uita pentru ca, au simtit ca nu le merita si le-au fost spuse.
Daca esti "sadica" si vrei sa lovesti in oamenii dragi sa nu te miri cand vei ramane singura si o sa le duci lipsa celor fata de care te-ai comportat jignitor sau ireverentios. Daca esti in sesiune si nu ai rabdare sa mergi la intalnire pentru ca vrei sa inveti, atunci nu-ti da intalniri iar cand te intalnesti cu iubitul tau, daca intr-adevar tii la el, atunci comportarea ta trebuie sa dovedeasca sentimentele pe care le ai fata de el. Eu pentru comportamentul tau ti-as da "nesatisfacator" si fiindca tot esti in examene, te-as lasa corigenta, pentru a-ti veni mintea la cap. Sper ca ai inteles mesajul meu si-ti va fi de invatatura ca, sa nu-ti versi nervii pe altii.
O sa "plang" acum pentru ca, eu n-o sa primesc "fundita" dar fiindca iti sunt prietena imi asum riscul.
Iti doresc bafta la examene, multa sanatate, tact si multa intelegere in relatiile cu oamenii, in general si cu cei dragi, in special.

| lays a răspuns:

Asa ii fac si eu iubitului meu.si toata lumea din jur imi spune ca daca mai continui in felul asta o sa ma lase, si unde mai gasesc un baiat asa bun? au dreptate, dar nu ma pot abtine...il iubesc enorm, si el pe mine, imi demonstreaza in fiecare secunda.dar...ma port de parca e ultimul om(atunci cand ma enerveaza, nu tot timpul). el zice ca nu conteaza cum ma port in momentele alea cu el, stie ca fac asta la nervi. dar cat o sa mai suportesad?

| vyolycy a răspuns:

Pai nu cred ca ti-ai atras atentia degeaba. poate ai si tu momente cand te comporti ca un copil sau poate asa e in momentu respectiv.si eu am momente cand vreau sa il "lovesc"dar las putin timpu sa treaca.nu lua decizii pripite care pe viitor iti vor face rau.gandeste-te ca il iubesti ca te iubeste si nu cred ca iti vrea rau.incercati in perioada asta cand sunte presati si stersati sa nu va mai certati. evita certurile astea ca nu va fac bine. pup si bafta in luarea unei decizii bunewinking

| 2696 a răspuns:

Hotaraste-te ce iti doresti gandeste-te daca chiar il iubesti si apoi ia o hotarare...probabil ca e in mare parte stresu dar incearca sa nu ti-l versi pe el pentru ca din cate am citit se pare ca baiatul tine enorm la tinewinking

| gheorghita a răspuns:

Se mai intampla, explica-i ca iti pare rau si ca ai fost nervoasa si de acum cand vei mai spune vorbe din astea sa nu puna la suflet, pentru ca vorbeste gura fara tine, si eu sunt la fel cateodata fac dintr-un nimic un lucru mare si simt nevoia sa il ranesc sa vad ca sufera, dar la fel ca tine il iubesc, ce sa zic poate asta e felul nostru de a iubi.

| » Iµliaña « a răspuns:

E o chestie de timp. Incearcati sa lasati mai mult unul de la celalalt si sa va intelegeti.happy nu`i mai face reprosuri sau nu tipa la el. Fa in asa fel incat sa fie bine pentru amn2happy

| mutty a răspuns:

E normal, majoritatea leilor facem asa, nu stiu ce zodie esti tu, eu am o obseie sa fac rau celor din jurul meu, asta cateodata nu intodeauna, dar sa ii fereasca sfantu sa mi sa puna pata, ca ma cert cu prieteni sau oricine si daca ma saluta sau ma baga in seama, daca e vb de necunoscuti ma si iau la bataiewinking e normal, trebuie sa te relaxezi fizic si psihic, esti foarte incordata si de aia, du-te la petreceri, pleaca la munte fa ceva nouwinking

| deea4u a răspuns:

Dupa parerea mea iti vrea binele
iar spune-i ca ai avut o zi cam proasta si ca nu ai vrut s-ol ranesti:-p...si nu-l mai "lovii" ca s-ar putea sa te lovesca el mai"fatal"big grin

si trebuie sa te impaci cu el ca nu vei mai putea invata deloc.ca o sa stai cu gandul la el.si nu la carta:*

funda pls?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incercati sa va intelegeti, sa comunicati sa va spuneti probelemele si poate se va rezolva si la examen incearca sa te porti firesc sa faci ce poti u mai bine sa nu fii stresata. sper cam fost de ajutor.Larevedere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand inseamna ca te iubeste mult, iar daca te trateaza ca pe un copil spune-i-o in fata fara sa-l ranesti. bafta!

| Anca_2558 a răspuns:

Scz ca iti spun dar mi se pare ca tu trebuie sa faci o vizita la psiholog fara suparare nu este nimic ciudat este o etapa de maturizare pentru. tine. asa cred eu si am doar 13 ani crede-ma