Nu te mai gandi la ea... fa ceva care iti place si care sa-ti ocupe mintea. simplul lucru ca ea e fericita si ca nu-i pasa de tine ar trebui sa te ambitioneze si pe tine sa-ti revii si sa-i faci in ciuda.
Sterge-o din lista de mes, de la hi5 facebook etc... nu te mai gandi la ea sau la cum pot sa o uit ca asa nu o vei uita... incerca sa faci ceva ce sa nu te faca sa te gandesti la ea, gaseste-ti un hobby stiu si eu canta la un instrument, practica un sport; iesi afara si joaca-te cu prietenii si vecinii (de varsta ta) si o sa-ti treaca de la sine; bafta si sper ca ti-am fost de ajutor
@wykyal sa stii ca si baietii pot fi sentimentali uneori chiar mai mult decat o fata
Nu te mai gandi la ea, nu te merita, nu mai incerca sa o cauti, stergeo din toate listele de pe net, si stergeo si din inima ta... pupici
Eu zic contrariul chiar daca a ti va fi greu. nu te anteleg doar esti baiat si esti m ai puternic de cat o fata prefate si tu ca nu te doare, ca a trec. daca ea are pe cineva gaseste ti si tu dar sa stii ca asta ar fi doar un motiv de a o uita si nu stiu cat de bine ti va fi, dar cum zic eu antr o zi vor fi amintiri frumoase si nu se vor mai putea repeta
HappynewCenusa întreabă: