| -TattO- a întrebat:

Ma simt rau. Nu inteleg de ce seara ma apuca starea aia de te lasa "lat". Cum pot trece peste mai repede? Ea se simte mult mai bine decat ma simt eu in momentul asta. Are o prietena de'a ei d ii e alaturi, glumesc si fac tot felul de lucruri. Se vede pe facebook pe contul ei. Eu? ma amagesc ca de ce mi s-a intamplat asta si ma intreb de ce sufar? daca totusi ea nu ma intelegea, era distanta. Dar imi e dor de momentele alea cand eram alaturi unu de altu. Au fost putine. Da au fost. Vreau sa trec mai repede si nu stiu cum. Ma simt asa derutat si singur. Nu mai inteleg nici eu. Ea o sa isi revina repede. Aseara avea la status ceva gen "nu trece o zi fara sa zambeschappy" Oare le pune in ciuda mea? Am sters-o din lista apoi. Nu ma merita nici ea pe mine, nici eu pe ea. Dar totusi? ce am? Nu am iesit cu prietenii in oras pentru ca nu prea am aceei "prieteni". Azi am stat si am dormit mai doata ziua. Ma trezeam brusc pentru ca deseori visam urat. Ce mai ziceti? merita?

5 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu te mai gandi la ea... fa ceva care iti place si care sa-ti ocupe mintea. simplul lucru ca ea e fericita si ca nu-i pasa de tine ar trebui sa te ambitioneze si pe tine sa-ti revii si sa-i faci in ciuda.

| Alex0194 a răspuns:

Sterge-o din lista de mes, de la hi5 facebook etc... nu te mai gandi la ea sau la cum pot sa o uit ca asa nu o vei uita... incerca sa faci ceva ce sa nu te faca sa te gandesti la ea, gaseste-ti un hobby stiu si eu canta la un instrument, practica un sport; iesi afara si joaca-te cu prietenii si vecinii (de varsta ta) si o sa-ti treaca de la sine; bafta si sper ca ti-am fost de ajutor

| Alex0194 a răspuns:

@wykyal sa stii ca si baietii pot fi sentimentali uneori chiar mai mult decat o fata

| Ingerash a răspuns:

Nu te mai gandi la ea, nu te merita, nu mai incerca sa o cauti, stergeo din toate listele de pe net, si stergeo si din inima ta... pupici

| wykyal a răspuns:

Eu zic contrariul chiar daca a ti va fi greu. nu te anteleg doar esti baiat si esti m ai puternic de cat o fata prefate si tu ca nu te doare, ca a trec. daca ea are pe cineva gaseste ti si tu dar sa stii ca asta ar fi doar un motiv de a o uita si nu stiu cat de bine ti va fi, dar cum zic eu antr o zi vor fi amintiri frumoase si nu se vor mai putea repeta