| alexalex_4797 a întrebat:

Ma simt singur, foarte singur. ce trebuie sa fac sa scap de aceasta stare?

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu mă simt singură, ce ne facem noi?
Hai să privim cerul înstelat, să tragem aer adânc în piept iar lângă noi sunt oameni care au nevoie de ajutorul nostru.
Pa, pa.

| fabiola a răspuns:

Vorbeste cu noi, vei uita de singuratate!

| georgesur a răspuns:

Pai ti-a facut o propunere indirecta Legiuitoarea, in doi fiind, cind o sa vedeti un cuplu o sa va ginditi:"aia-s doi iar noi singuri"

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Fa-ti o prietena

| rebeka_3345 a răspuns:

Fa-ti prieteni

| doc a răspuns:

Cineva a spus odata :" Ne nastem singuri si murim singuri, dar traim impreuna" Fii realist, ai prieteni cel putin unul adevarat si la bine si la rau ca restul iti umple frigideru cand nu-i ajuti, fa-ti altii noi iesi la plimbare, practica un sport fa-ti planuri de viitor ocupa-ti timpul cu altceva ca tu gandesti prea mult

| tuska a răspuns:

Sa cauti o persoana care sa ti umple timpul, sa ti faci o prietena!

| DraIneR a răspuns:

1. Ori incerci sa iti cauti o prietena
2. 10 Sticle de whisky/bere pana te faci muci ( la ce whisky romanesc avem noi. merge sa bei si spirt )
3. Incearca sa te distrezi la maxim

| Spintecatorul a răspuns:

Iesi in lume.

| aiam a răspuns:

Bratan:
pentru ce mai ai dar prieteni!?

| mabytza a răspuns:

Iesi cu prietenii in oras sau cu familia sau cu iubitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa eram si eu si am ajuns din ce in ce mai rau.Inca incep sa imi revin. Apeleaza la un psiholog, nu vei regreta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine am cheama alex si sufar si eu de singuratate.soarta asta.eu unu sufar ca asa m-am invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost luat peste picior de prietena mea si eu eram la munca si ea statea cu mine si m-am trezit cu lucrurile ei plecat

| bibanu_8905 a răspuns:

Inbatate si du-te la discoteca ok si gasesti pe cineva sa te tine de cap cind vomiti