Vorba lu' Happy, te plangi de parca ai avea 30 de ani!
Si eu am 15 ani si nu disper ca tine, bine ma rog, primul sarut l-am avut la 8 ani, am avut si cativa prieteni pana acum dar nu a fost nimic serios
Apropo, ti se pare o rusine ca la 15 ani esti.virgin?
Ai toata viata inainte, nu intra in depresie, bucurate de tinerete si viata fara de griji, vei avea 18 ani, vei atinge majoratul, vei avea iubita si multe pe cap, asa ca profita de timpul de acum!
Pai de unde sa stim noi daca tu esti urat uitate in oglinda si vei vedea) Nu cred ca asta este motivul poate esti mai timid mai retras
Vorbești de parca ai avea 30 de ani, frate, ai numai 15, fii si tu mai optimist, iti vei găsi o prietena daca vrei si faci ceva in privința asta
Ia uite la el
eu sunt fata, am aproape 19 ani, si nu m-am sarutat niciodata.
si nici nu am murit din cauza asta, alte chestii ma omoara pe mine
Esti disperat pe chestia asta, fi mai calm ai 15 ani.
Fetele simt cand un tip e disperat/panicat, si il ocolesc.
Nu e deloc atractiv cand vezi pe cineva intr-o astfel de postura, chit ca e fata sau baiat. Succes, si nu iti mai face atatea griji, esti tanar!
Pentru fiecare exista o fata speciala, nu te lasa descurajat si du-te in oras cu baieti la fete si sigur vei gasi ceva !
Tu iti plangi de mila ca la 15 ani nu ai prietena, eu la aceea varsta nici nu imi bateam capul sa vreau o relatie
Fi mai pe romNa ( Full) sau (fres) fa ceva. Nu sta retras. Si inca ceva nu stiu daca esti frumos sau urat.
Nu te simti naspa. O sa iti gasesti o prietena cand o sa fii tu insuti, relaxat, fara sa incerci sa impresionezi pe cineva.
Cand esti rusinos/nervos ca vrei sa ai iubita fete te simt si te ocolesc!
Sper ca te-am ajutat
Bai fi cu sange in tine... daxa vrei o prietena neaparat du.te cu tupeu la ea...
Anonim519 întreabă: