Buna, nu are rost sa suferi, gandeste-te si la tine putin, chiar daca il iubesti si iti este greu, de ce sa suferi tot tu, chiar nu meriti asta... daca te insala si se poarta asa cu tine, nu are rost sa continui asa, ori porti o discutie serioasa cu el si sa iceteze dca te iubeste, se va schimba, daca nu, inseamna ca mai bine ar fi sa il dai utarii, fi si tu mai tare, fi mai amibioasa, propune-ti sa il uiti si vei reusi, chiar daca acum spui ca nu poti, nu exista nu pot, trebuie doar sa vrei, meriti ceva mai bun, nu ti-ar placea sa fi cu unu care sa te respecte, sa te iubeasca cu adevarat, mai sunt si altii, eu crezi ca am trecut usor peste despartire dupa un an de rlatie in care mi-as fi dat si viata pentru el, tot am lasat de la mine, tot am fost luata de fraiera, si pana la urma tot el m-a lasat balta, si toate pentru ce? Oare chiar crezi ca merita? Timpul vindeca ranile, nu te lasa purtata de sentimente ca doar tu ai de suferit, invata sa spui nu si sa te impui, lui ii convine situatia, dar tu ce esti o jucarie? Hai sa fim seriosi, fi indiferenta cu el, cel putin incearca sa vedem daca chiar ii pasa de tine si te cauta, mai gandeste-te in legatura cu el...
Eu am primit o explicatie de la un barbat.pe aceasta tema.intr-un final i-am dat dreptate...iti va face la fel, pentru ca ii permiti!
Nu te mai chinui atat ca nu te merita, mai bine lipsa decat asa. Nu o sa fie usor, dar odata cu trecerea timpului il vei uita si vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te merite cu adevarat.
Chiar er trebui sa pui punct!
Cit mai puti indura. atita inselaciune, indiferenta? El nu te iubeste si ar trebui sa renunti la el. sau astepti pina el se va plictisi si mai mult. sh o va face el. Eu zic k e timp pierdut.
Nu te maichinui atata lasa-l si stai departe o vreme de alta ''dragoste''.
Data viitoare numai pune suflet lasa-l pe celalalt sa puna primul si dupa aceea va fi mai altfel
Asa este si o prietena de-a mea... poate intr-o situatie mai dificila... ei aunt impreuna de 3 ani.in tot acest timo el o insela, o batea, o injura.la fel face si in momentul de fata. ea sta si rabda.
spune ca nu poate sa se desp de el pentru ca il iubeste si k sunt 3 ani la mijloc...
in viata trebuie sa fii puternic/a, sa stii cand trebuie sa lupti, cand trebuie sa renunti...si ce daca il iubesti? asta inseamna sa stai si sa rabzi? crezi ca el ar mai sta langa tine daca l-ai fii inselat? eu cred ca o pers cand iubeste nu te inseala, inceraca sa fie armonie in viata de cuplu...
ori k suferi in relatie, ori k suferi k pui punct relatiei...pana la urma tot suferi.incearca sa fii tare, vorbeste cu el deschis, spune-i tot ce ai pe suflet si daca nu se schimba ...desparte te de el, viata merge inainte, nu se opreste la el...
ai vazut si u ca 99%poate si mai mult ...multi oamnei sufera pe plan sentimental, se despart si isi continua viata pana gasesc ceea ce si-au dorit.asta trebuie sa faci si u.nu lasa sa treaca timpul pe langa tine fara rost. te popp
ai grija de tine.
Tu o sa continui sa suferi doar, deoarece el nu te iubeste cu adevarat, cel mult ramane cu tine din respect si ca sa se laude cu o relatie de durata, nimic mai mult in ceea ce priveste partea sentimentala. O sa fie greu, o sa treaca mult, mult timp, o sa doara enorm, dar trebuie sa gasesti pe cineva care tine la tine cu adevarat...
Pai ori il parasesti ori il faci sa te iubeasca... daca stai asa fara sa iei nicio masura o sa suferi aiurea...
Buna, eu zic sa incerci sa pui capat relatiei.pentru ca. e cam acelasi lucru daca esti cu el sau nu.nu ai decat d suferit d p urma acestei relatii.mai bine renunti acum. o sa fie greu dar.nici daca ramai cu el nu o sa-ti fie mai bine.si poate.in timp o sa gasesti p altcnva care sa t iubeasca si sa t faca fericita.nu poti continua asa. o sa fie din c in c mai rau..nu ai nevoie d el.nu stie sa t aprecieze si chiar nu t merita, gandeste-te ca meriti ceva mai bun.
Parerea mea sincera este sa il lasi pentru ca nu te merita. Oricum stiu ca esti si tu constienta ca o sa suferi in perioada de dupa despartire si iti va fi greu... dar crede-ma ca daca vei ramane cu el iti va fi si mai greu. O sa vezi ca vei intalni un alt baiat care sa tina cu adevarat la tine, cand te astepti mai putin!
Parerea mea este sa incercin sa te indepartezi de el incet incet. altfel vei suferi toata viata.
Anonima17191 întreabă: