| Swallow a întrebat:

Ma simt singura, simt ca nimanui nu`i trebuiesc.Simt ca tuturor le pasa in cur de mine sad. S`au indepartat toti de mine si habar n`am de ce.Am ramas eu si cu prietena mea cea mai buna care mereu ma insoteste~singuratatea.+ la toate mai am si probleme in dragoste, baiatul care`l iubesc de 5 ani mi-a dat de inteles ca de`abia asteapta sa plec din scoala, si mi-a spus`o in fata. Oare chiar sunt o povara pentru toti? Oare chiar le incurc tuturor?! Pina acum mai aveam prietene care ma sustineau, dar acum totul e cu fundul in sus;( crying Ce pot face sa trec peste asta? Ma simt singura-simt ca nu`i trebuiesc nimanui. Poate e inceputul unei depresii nu stiu, dar ce pot face? Am probleme in toate-mai putin in invatatura, acolo totul e super. Fundy+voturi broken heart

Răspuns Câştigător
| TheUnForgiveN a răspuns:

Nu te descuraja.In viata ai si perioade bune si perioade rele. Daca ai sustinere de la o prietena/ruda apropiata poti trece usor peste perioada grea.Nu a mai ramas doar un baiat pe lume.Sunt multi acolo care asteapta fata potrivita, poti fi tu.Trebuie doar sa ai vointa, ca sa treci peste. Sper ca te'am ajutat.

7 răspunsuri:
| Swallow explică:

Conteaza anii? Prefer sa ramina o taina sad

| FlyingSoul a răspuns:

Dupa intrewbare cred ca ai trecut in clasa a VIII-A Mai rabda un an daca e asa pentru ca o sa incepi liceul pana atunci ia idu meu si poate vb wild_filip si o sa te consolez si o sa iti dau niste sfaturi ca si eu am trecut prin asta.

| Supps a răspuns:

Poate ar fi bine sa te duci la cabinetul psihologic de la scoala, sa te ajute psihologul sa iti recapeti increderea in tine si in fortele tale, iar asta te va ajuta foarte mult.

| victtor a răspuns:

Cati ani ai? daca vrei vb pe mess, daca vrei sa te descarci

| FesCuDungi a răspuns:

Daca doresti sa vb cu cineva, iti stau la dispozitie! doar cere id in privatwinking

| Adelina_7468 a răspuns:

Stiu ce incerci sa spui, am avut si eu probleme de genul asta candva. Nu se merita sa te necajesti. E o mica depresie, dar va trece daca te poti controla. Daca vrei sfaturi mai amanuntite si crezi ca te pot ajuta, scrie-mi.

| alex117 a răspuns:

Dami add al3x_dyn_117 daca vrei sa vb poate mai discutam seara despre tema asta cand am timptongue in caz ca vrei sa te mai descarci... poate mai vbwinking